To je to što me zanima!

Nazor: Podrška navijačima? Pa oni su išli prsima na bajonetu!

Na pitanje je li odlazak bio u neku ruku podrška navijačima, onda mogu kazati da je to bio naš odgovor na sve, jer, karikiram, da me netko ne bi krivo shvatio, išli su prsima na bajonetu, rekao je Ante Nazor
Vidi originalni članak

Što se tiče prekida, okupili smo se i zaista je bilo ružno sve to pratiti i zato sam donio odluku da povučem momčad u svlačionicu, dok se sve raščisti, vezano uz postupke represivnog aparata, da se rasprši dim i da se razmisli o mogućim sankcijama - rekao je nakon utakmice Zadra i Škrljeva trener domaćina Ante Nazor.

Utakmica je prekinuta nakon 11 sekundi zbog bakljade navijača i bacanja papira na parket. Ono što je trebao biti veliki povratak navijača u Jazine nakon skoro 11 godina, posto je sukob navijača i policije.

- Mi smo sportaši i morali smo se vratiti. Na pitanje je li odlazak bio u neku ruku podrška navijačima, onda mogu kazati da je to bio naš odgovor na sve, jer, karikiram, da me netko ne bi krivo shvatio, išli su prsima na bajonetu - rekao je Nazor.

Utakmica je na koncu nastavljena, a Zadar je stigao do pobjede 86-75.

- Bila je posebna emocija igrati u Jazinama i sigurno da nam je trebao dodatni impuls nakon povratka na parket nakon što smo se povukli s terena. Igračima skidam kapu jer su imali fokus i koncentraciju na igru, jer ispred sebe smo imali momčad koja je nadomak jednog europskog trofeja - završio je Nazor.

Trener Škrljeva Damir Rajković složio se da ovakvim događajima nema mjesta u sportu.

- Bila je posebna emocija igrati u Jazinama i sigurno da nam je trebao dodatni impuls nakon povratka na parket nakon što smo se povukli s terena. Igračima skidam kapu jer su imali fokus i koncentraciju na igru, jer ispred sebe smo imali momčad koja je na domak jednog europskog trofeja - izjavio je trener gostujuće momčadi.

Svoj komentar dao je i igrač Zadra Luka Žorić. On nije htio komentirati događanja na tribinama.

- Odigrali smo muški u obrani od toga krenulo sve dobro otišli na dvadeset plus i onda spustili nogu s gasa, a moglo je biti više da nam je trebalo. Mi smo mislima već u utakmici protiv MZT-a! Ja sam sportaš i ne mogu komentirati takve stvari vezane uz događanja i bilo bi suludo govoriti o tome. U životu sam doživio, istina, dosta toga, u jednom prigodi suparnik nije došao na osmu utakmicu u doigravanju - rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • BOGOLJUB ATEJISTA 14.04.2019.

    Bravo Palace gore pjesnice

  • paškopatak_II 14.04.2019.

    Trenera maknuti iz svih funkcija rada sa mladima. Umjesto da osudi ovakvo ponašanje, on ih još brani. E jesi pedagog u 3pm.

  • 7vuk777 14.04.2019.

    zato se ovakve gluposti i desavaju sto im sami klubovi unose baklje i ostalu pirotehniku,torcida,tornado i još poslije toga ih treneri hvale,jadno gdje sačica huligana upravlja klubovima i zato nema posjete terenima,jer pošten i miran čovjek neće odvesti djete na tekmu i da strada od budaletina

Komentiraj...
Vidi sve komentare