Obavijesti

Sport

Komentari 10

Nazor: Podrška navijačima? Pa oni su išli prsima na bajonetu!

Nazor: Podrška navijačima? Pa oni su išli prsima na bajonetu!
1

Na pitanje je li odlazak bio u neku ruku podrška navijačima, onda mogu kazati da je to bio naš odgovor na sve, jer, karikiram, da me netko ne bi krivo shvatio, išli su prsima na bajonetu, rekao je Ante Nazor

VIDEO

Što se tiče prekida, okupili smo se i zaista je bilo ružno sve to pratiti i zato sam donio odluku da povučem momčad u svlačionicu, dok se sve raščisti, vezano uz postupke represivnog aparata, da se rasprši dim i da se razmisli o mogućim sankcijama - rekao je nakon utakmice Zadra i Škrljeva trener domaćina Ante Nazor.

Utakmica je prekinuta nakon 11 sekundi zbog bakljade navijača i bacanja papira na parket. Ono što je trebao biti veliki povratak navijača u Jazine nakon skoro 11 godina, posto je sukob navijača i policije.

- Mi smo sportaši i morali smo se vratiti. Na pitanje je li odlazak bio u neku ruku podrška navijačima, onda mogu kazati da je to bio naš odgovor na sve, jer, karikiram, da me netko ne bi krivo shvatio, išli su prsima na bajonetu - rekao je Nazor.

Utakmica je na koncu nastavljena, a Zadar je stigao do pobjede 86-75.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bila je posebna emocija igrati u Jazinama i sigurno da nam je trebao dodatni impuls nakon povratka na parket nakon što smo se povukli s terena. Igračima skidam kapu jer su imali fokus i koncentraciju na igru, jer ispred sebe smo imali momčad koja je nadomak jednog europskog trofeja - završio je Nazor.

Trener Škrljeva Damir Rajković složio se da ovakvim događajima nema mjesta u sportu.

- Bila je posebna emocija igrati u Jazinama i sigurno da nam je trebao dodatni impuls nakon povratka na parket nakon što smo se povukli s terena. Igračima skidam kapu jer su imali fokus i koncentraciju na igru, jer ispred sebe smo imali momčad koja je na domak jednog europskog trofeja - izjavio je trener gostujuće momčadi.

Svoj komentar dao je i igrač Zadra Luka Žorić. On nije htio komentirati događanja na tribinama.

- Odigrali smo muški u obrani od toga krenulo sve dobro otišli na dvadeset plus i onda spustili nogu s gasa, a moglo je biti više da nam je trebalo. Mi smo mislima već u utakmici protiv MZT-a! Ja sam sportaš i ne mogu komentirati takve stvari vezane uz događanja i bilo bi suludo govoriti o tome. U životu sam doživio, istina, dosta toga, u jednom prigodi suparnik nije došao na osmu utakmicu u doigravanju - rekao je bivši hrvatski reprezentativac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića