To je to što me zanima!

'Ne bih želio Crnogorce i BiH zbog nenogometnih razloga'

Turci bi bili protivnik po mjeri, ostali su nam dužni još od Eura, protiv njih bismo imali dodatan motiv. u ždrijebu mi se najboljim izborom čini Estonija, kaže Srna
Vidi originalni članak

Šteta što je Grčka ipak uspjela pobijediti u Gruziji. Ali nema veze, proći ćemo i ovako. Ako budemo igrali kao protiv Latvije, ne treba se bojati nikoga, javio se kapetan Darijo Srna nakon prospavane noći. 

U ždrijebu se nude goropadna BiH, euforična Crna Gora, estonsko čudo i dužnik Turska.

- Svaku od tih reprezentacija možemo proći. Osobno, zbog nenogometnih razloga ne bih volio da izvučemo BiH ili Crnu Goru. Tu bi bilo svega osim nogometa - kaže Srna i dodaje:

- Turci bi bili protivnik po mjeri, ostali su nam dužni još od Eura, protiv njih bismo sigurno imali dodatan motiv. Nekako mi se u ždrijebu najboljim izborom čini Estonija.

Slovenci i Srbi s tim se možda i ne bi složili. I jedni i drugi ostali su u skupini iza Estonaca, koji su slavili i u Beogradu i u Ljubljani.

- Nemamo nikakav imperativ. Već smo napravili nešto veliko i ništa to neće promijeniti - kaže Mihkel Uiboleht iz estonskog saveza.

Estoniji će se, osim Hrvatske, nadati i Portugal, i Češka, i Irska. BiH je opasna sa Safetom Sušićem na klupi i Džekom na terenu, Crnogorce u dvije utakmice nisu uspjeli pobijediti ni Englezi, Turci su uvijek neugodni...

- Budemo li zdravi i kompletni, ne sumnjam u plasman na Euro - optimističan je Srna.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Spužva 13.10.2011.

    Sad će u Bosni bit 4 puta neredi. 2 puta kad igra Bosna i 2 puta kad igraju Hrvatska i Turska.

  • kristina-kiki 13.10.2011.

    e ljudi moji, ako dobijemo bosance, bit ce tu svega, i sigurno ce nas pobijediti... jer oni igraju srcem, ginu na terenu- za razliku od Hrvata! imamo kvalitetnu ekipu, ali na osnovu stare slave ne vrijedi igrati, treba se ponovo dokazati i pokazati da oni to mogu!

  • dubravko1 13.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare