Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
54 komentara

'Ne bih želio Crnogorce i BiH zbog nenogometnih razloga'

Turci bi bili protivnik po mjeri, ostali su nam dužni još od Eura, protiv njih bismo imali dodatan motiv. u ždrijebu mi se najboljim izborom čini Estonija, kaže Srna

Sanjin Strukić
Foto: Sanjin Strukić
54 komentara

Šteta što je Grčka ipak uspjela pobijediti u Gruziji. Ali nema veze, proći ćemo i ovako. Ako budemo igrali kao protiv Latvije, ne treba se bojati nikoga, javio se kapetan Darijo Srna nakon prospavane noći. 

U ždrijebu se nude goropadna BiH, euforična Crna Gora, estonsko čudo i dužnik Turska.

- Svaku od tih reprezentacija možemo proći. Osobno, zbog nenogometnih razloga ne bih volio da izvučemo BiH ili Crnu Goru. Tu bi bilo svega osim nogometa - kaže Srna i dodaje:

- Turci bi bili protivnik po mjeri, ostali su nam dužni još od Eura, protiv njih bismo sigurno imali dodatan motiv. Nekako mi se u ždrijebu najboljim izborom čini Estonija.

Slovenci i Srbi s tim se možda i ne bi složili. I jedni i drugi ostali su u skupini iza Estonaca, koji su slavili i u Beogradu i u Ljubljani.

- Nemamo nikakav imperativ. Već smo napravili nešto veliko i ništa to neće promijeniti - kaže Mihkel Uiboleht iz estonskog saveza.

Estoniji će se, osim Hrvatske, nadati i Portugal, i Češka, i Irska. BiH je opasna sa Safetom Sušićem na klupi i Džekom na terenu, Crnogorce u dvije utakmice nisu uspjeli pobijediti ni Englezi, Turci su uvijek neugodni...

- Budemo li zdravi i kompletni, ne sumnjam u plasman na Euro - optimističan je Srna.

Naši partneri pišu
Message