To je to što me zanima!

Ne budem li mogao kontrolirati momčad, zna se što će slijediti

Neka se pogledaju međusobno i u ogledalo jer su se neke stvari vidjele iz aviona. Vrijeme je da se prestane pričati o milijunima, moramo se vratiti radu, ljutito će Kek
Vidi originalni članak

Čestitke gostima koji su nam dali pravu lekciju i velika isprika navijačima. Potpuno je jasno da postoji i odgovornost trenera za ovu blamažu. Ako smo do sada bili veliki u pobjedi, moramo sada biti takvi u porazu. Ovu sramotu preuzimam potpuno na sebe. Bilo je vidljivo kako je pristup pojedinaca ponovno bio upitan, rekao je Matjaž Kek nakon katastrofalnog poraza od Aberdeena (3-0) u drugom pretkolu Europske lige na Kantridi.

"Išli smo iz greške u grešku u obrani i nakon 2-0 više nije bilo igre jer se igralo bez dinamike i agresije oko gostujućeg šesnaesterca."

- Ja sam te igrače danas postavio, zar ne? Neka se pogledaju međusobno i u ogledalo jer su se neke stvari vidjele iz aviona. Kada Moisés, koji nije igrao godinu dana, najviše istrči, onda vam je sve jasno. Bit će konzekvenci, no moram sjesti s ljudima iz kluba pa ćemo vidjeti - poručio je Kek pa nastavio o problemima u bijeloj momčadi:

- Nisam bez veze u Zaprešiću rekao kako mi tu nešto smrdi. Vrijeme je da se prestane pričati o milijunima, moramo se vratiti radu. Ja ću svoju crtu povući pa, ne budem li mogao više kontrolirati momčad, zna se što će uslijediti.

Trener Aberdeena Derek McInnes rekao je kako je zadivljen domaćim navijačima koji su i njegovu momčad ispratili pljeskom.

- Uživao sam u ovoj večeri, no posao nije gotov i pripreme za uzvrat počinju odmah. Ovo je velik rezultat jer smo igrali protiv jakog protivnika. Prvih 15-20 minuta bili smo impresionirani, a kad smo izdržali taj pritisak, utišali smo ih - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • iMac 17.07.2015.

    ...mislija san se malo sprdat sa rječanima ali neću...izgleda da su dobili dinamov sindrom komentiranja svog kluba, kad ide dobro onda su atomski, hvale se, sprdaju na račun Hajduka i tako to, međutim kad ide loše odjendom su zvjezdice, preplaćeni, ne znaju igrati... šta je najgore to nije istina jer su odigrali stvarno dobro...rječani, spustite se na zemlju, ne sprdajte se sa drugima i ne bahatite, već sam vam milijun puta reka da će sve doć na naplatu, a ovo jučer još nije ništa šta vas čeka...

  • jaimojbratrobeert 17.07.2015.

    Istina je ta da Rijeka jučer nije imala niti sreće,ali nisu nikako nit igrali

  • THE KING 17.07.2015.

    Nisi nikad ni bio dobar trener..Ono malo euforije na pocetku ispuhalo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare