To je to što me zanima!

'Ne budemo li igrali LP, možda ćemo morati prodati Karačića'

Predsjednik Kielca Bertus Sarvaas morat će opet rezati budžet, a da se on oslobodi, lako je moguće da se riješi jedne od tri najveće i najskuplje zvijezde, Karačića, Wolffa ili Alexa Dujshebaeva
Vidi originalni članak

Rukometne lopte miruju, ali ne miruje sve oko njih. U Kielcu, primjerice, nije mirno već neko vrijeme budući da je prvak Europe iz 2016. godine u financijskim poteškoćama koje su jedno vrijeme prijetile i najcrnjim scenarijem.

POGLEDAJTE VIDEO: Igor Karačić demantira težu ozljedu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, primirilo se sve da bi se zbog korona virusa opet zakotrljala cijela priča. Makedonci tu, pak, vide priliku da se Igor Karačić vrati u svoje skopsko jato u Vardaru, za početak. Predsjednik Kielca Bertus Sarvaas morat će opet rezati budžet, a da se on oslobodi, lako je moguće da se riješi jedne od tri najveće i najskuplje zvijezde, Karačića, Wolffa ili Alexa Dujshebaeva. Ne bude li Europe, onda sigurno.

- Ne bude li sljedeće sezone Lige prvaka, što je moguće, vjerojatno ćemo morati prodati jednog od njih budući da nam za domaće prvenstvo nije potrebno 17-18 vrhunskih igrača, već ćemo se pokriti s juniorima - rekao je trener poljskog prvaka Talant Dujshebaev.

LJUBAV IDE KROZ VJEŽBANJE? Karačić vježba sa zaručnicom u izolaciji: Koga Igor maltretira

Istovremeno, da priča dobije čvršće temelje, u Vardar se vratio Mihajlo Mihajlovski, dugogodišnji sponzor kluba prije nego je započela era Sergeja Samsonjenka koja je sada prošlost.

Mihajlovski je na čelu SEHA lige i garancija da se Vardar neće dramatično srozati kako se činilo u jednom trenutku. Proračun više neće biti kao nekad, barem ne do nekog novog Samsonjenka, ali Dibirov, Čupić i ostali moći će birati što će - ostati ili otići.

U svakom slučaju, da bi se s Karačićem priča i izrežirala, mora postojati garancija da se neće ponoviti ono što je bilo, a na što je posjetio njegov sadašnji trener.

OTKAZANA NOKAUT FAZA EHF odredio tko će na Final 4, Karačić razočaran: 'To nije fer'

- Igor u Skoplju nije primio plaću 18 mjeseci.

Dakle, ne ponovilo se. No Karačić je u Kielcu i tako zasad ostaje.

- Dolazak ovdje bio je pun pogodak, kao i raditi s Talantom koji mi je po karakteru najbliži. On je pobjednik, ratnik i trener koji te može motivirati da igraš protiv bilo koje momčadi - govorio je naš dobri Kara ne tako davno.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • klokan_jack 06.05.2020.

    Kara dojdi u Zagreb njje prevelika placa ali je sugurna

  • 05.05.2020.

    tek stiže najgore, a pitanje je kome ćete ga prodati jer sumljam u izgled tržišta bilo koje sfere u idućih godinu do dvije

Komentiraj...
Vidi sve komentare