To je to što me zanima!

Ne čekaju početak meča: Haye i Bellew se potukli na pressici

Bivši svjetski prvak David Haye i Tony Bellew izveli su pravi show na press konferenciji. Bellew je najprije odgurnuo Hayea, a onda je u gužvi bivši svjetski prvak njega udario šakom u bradu
Vidi originalni članak

David Haye ponovno nije 'razočarao' svoje obožavatelje. Bivši svjetski boksački prvak ponovno je napravio kaos pred objektivima predstavnika medija. Ovoga puta uvelike mu je pomogao njegov bivši sparing partner Tony Bellew s kojim se na konferenciji za medije potukao puno prije dogovorenog im meča (4. ožujka 2017.).

Najprije su se jedan drugome unesli u lice, počeli gurati glavama, a onda je Bellew rukama u prsa odgurnuo bivšeg prvaka. Ovaj mu nije ostao dužan i munjevitom brzinom sijevnula je ljevica u Tonyjevu bradu.

Pogledajte VIDEO sukoba...

- Uništit ću i tebe i cijeli tvoj tim. Potpuno je nevažno sve što sam do sada napravio u karijeri, jedino je važno da ću te nokautirati. Mogao bih se svaku noć do meča opijati, a onda se dići pijan i nokautirati te. Toliko sam bolji. Ma znaš što, napit ću se, ustati ujutro i nokautirati te - provocirao je Haye Bellewa prije konferencije.

Da bi dobio priliku boriti se s Hayeom Bellew je morao ispuniti nekoliko uvjeta, a jedna od najvažnijih je prelazak iz lakše kategorije.

- Ne bojim ga se, znam da vjeruje da ću bježati od borbe, no neću. A kakve je samo uvjete postavljao... Čudim se da nije tražio da ga nosim do njegove stolice na pressici. Želiš li i da ti frizuru složim? Čovjek je nevjerojatan, najveća diva u svijetu boksa - zaključio je Bellew.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bonecrusher 04.12.2016.

    Haye je i dan danas jedan od najboljih i najopasnijih teškaša, i kadar je svakog pobijediti. Ima sve što je potrebno, hrabar je, vješt, snažan i iskusan. Doguraće taj i do borbe za ujedinjene naslove. Na treninzima je čak uspio namlatiti Deontaya Wildera, sadašnjeg prvaka po WBA, tako da je ovaj ostao iznenađen. Haye ide dalje bez problema.

  • silaaa 30.11.2016.

    2godine unazad i haye bi ovo dobio bez problema, a u sadasnje vrijeme moze dobiti samo batina i vjerujem da ce izgubiti glatko, pokupiti lovu i odsetati sretan

  • gladijator 30.11.2016.

    Haye mi je jedan od najboljih boksača na svijetu, ne znam što se desilo protiv Klička ( navodno mu je Kličko slomio prst na nozi prilikom gaženja), ali on je definitivno udarač samo takav, ima top u ruci. Kličko je sa Chisorom odboksao teških 12 rundi, a Haye ga je nokautirao u 5-6 rundi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare