To je to što me zanima!

Ne gledajte ako ste osjetljivi: Pao na ruku, stadion zanijemio

Veznjak čileanskog Cobresala Jonathan Benitez (24) teško se ozlijedio na utakmici protiv brazilskog Corinthiansa u Copa Libertadores. Argentinac je pao na ruku...
Vidi originalni članak

Argentinac Jonathan Benitez teško se ozlijedio na utakmici prvog kola Copa Libertadores između njegovog Cobresala koji je bio domaćin i Corinthiansa u četvrtak.

Čileanski Cobresal izgubio je od brazilskog Corinthiansa 1-0, a osim poraza, Cobresal je na dulje vrijeme ostao bez 24-godišnjeg Beniteza

Veznjak domaće momčadi bio je u duelu za visokom loptu, izgubio je ravnotežu i nezgodno pao na ruku koja je pukla kao grančica. Samo kratak pogled na lice igrača prilikom pada jasan je znak kakvu je bol pretrpio.

Oko nesretnog nogometaša okupili su se igrači obje momčadi, a prekid je trajao nekoliko minuta. Mladi nogometaš Cobresala travnjak je napustio u suzama, a tribine su nakon njegove ozljede zanijemile.

UPOZORAVAMO! Već smo Vas upozorili u naslovu, a to se odnosilo na ovaj dio teksta. Ako ste slabijeg želuca, bolje da ne otvarate VIDEO.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Zašto 18.02.2016.

    Ja sam imao slican prijelom i stvarno je lose izgledalo. . . Moj nije bio vanjski a najludja stvar kad sam ju ja strgao u osnovnoj skoli sestra koja je dosla sa hitnom se srusila u nesvijest. . . Ko nevjeruje nek pita moj 8b

  • 1802besplatno 18.02.2016.

    Besplatni tipovi (samo danas !), ne propustite priliku -> 100% garantirana zarada, email- antonioprivatefmatch@hotmail.com ...potrazite nas na blogu - http://tipster-antoniohr.blog.hr/ .

  • yuriy 18.02.2016.

    kad mu zaraste moc ce s njom strasit ljude

Komentiraj...
Vidi sve komentare