To je to što me zanima!

Ne ide ih: Beckhamov Inter je postavio negativan rekord lige

Ponekad je put dug i morate udahnuti. Ekipama, igračima i klubovima treba vremena da procvjetaju, ali kada to učine, sva teška vremena izgledaju jako daleka, nada se David Beckham (44)
Vidi originalni članak

Klub legende svjetskog nogometa Davida BeckhamaInter Miami poražen je u ponedjeljak od New York Cityja 1-0, što je bio peti uzastopni poraz za ovu franšizu i novi rekord MLS-a, ali Beckham tješi rozo-crne navijače.

POGLEDAJTE VIDEO: Beckhamovi uživaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ni Manchester United nije izgrađen u jednom danu - kaže Beckham. 

- Ponekad je put dug i morate udahnuti. Ekipama, igračima i klubovima treba vremena da procvjetaju, ali kada to učine, sva teška vremena izgledaju jako daleka.Važno je odvojiti vrijeme za razmišljanje o onome što smo postigli do sada. Ponosan sam na svoj tim, naš klub i nevjerojatne navijače koje imamo. Strpljenje je vrlina - napisao je Beckham.

MENADŽER MU TVRDI 'Bale ne ide, uživa u Madridu'

U istom duhu govori i trener Diego Alonso. 

- Realni smo i znamo da moramo puno raditi kako bismo postali bolji. Imamo četiri tjedna za poboljšanje i očekujemo da nam se pridruži nekoliko novih igrača, što bi nam trebalo pomoći da postanemo bolja momčad.

Problemi od početka

Inače, Beckhamov Inter Miami imao je mnogobrojne probleme u svome 'oživljavanju', a David Beckham je i sam priznao kako je skoro odustao od cijele ideje.

Priznao je i dvostruki osvajač MLS-a s LA Galaxyjem da ne bi sve to uspio sam. Prijatelj rođen u Miamiju, poduzetnik, pomogao mu je u realizaciji njegove franšize.

ANKETA: OPRAVDANO? Šok iz Pariza! Zlatna lopta prvi put u povijesti neće se dodijeliti

- Jorge Mas je preokrenuo naš put. Ja nisam iz Miamija, ja sam iz istočnog Londona. Ne bih nas nikuda doveo - priznala je legenda engleskog nogometa.

Poduzetnik je sa svojim bratom Joseom Beckhamu pomogao s pregovorima na domaćem terenu kojega Beckham ipak nije tako dobro poznavao.

Želi Luku Modrića?

Kako je prije nekog vremena pisala Marca, Modriću je Becks također spreman poslati ponudu i to s dvostruko većom plaćom od one koju ima u Real Madridu! Među "kraljevima" zarađuje oko 10 milijuna eura neto, bez bonusa i marketinške zarade.

ZATO I JE SPECIAL ONE Heroj Mourinho: Izvukao je suigrača iz gorućeg automobila

Je li to 20 milijuna eura neto teško je reći s obzirom na visoke poreze u SAD-u na tako veliku zaradu, ali sasvim sigurno radi se o ponudi o kojoj će Modrić, na pragu druge polovice četvrtog desetljeća, morati dobro razmisliti, iako je hrvatski veznjak isticao kako bi volio karijeru završiti u Realu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare