Obavijesti

Sport

Komentari 0

Ne ide ih: Beckhamov Inter je postavio negativan rekord lige

Ne ide ih: Beckhamov Inter je postavio negativan rekord lige
3

Ponekad je put dug i morate udahnuti. Ekipama, igračima i klubovima treba vremena da procvjetaju, ali kada to učine, sva teška vremena izgledaju jako daleka, nada se David Beckham (44)

VIDEO

Klub legende svjetskog nogometa Davida BeckhamaInter Miami poražen je u ponedjeljak od New York Cityja 1-0, što je bio peti uzastopni poraz za ovu franšizu i novi rekord MLS-a, ali Beckham tješi rozo-crne navijače.

POGLEDAJTE VIDEO: Beckhamovi uživaju

Pokretanje videa...

00:15

- Ni Manchester United nije izgrađen u jednom danu - kaže Beckham. 

- Ponekad je put dug i morate udahnuti. Ekipama, igračima i klubovima treba vremena da procvjetaju, ali kada to učine, sva teška vremena izgledaju jako daleka.Važno je odvojiti vrijeme za razmišljanje o onome što smo postigli do sada. Ponosan sam na svoj tim, naš klub i nevjerojatne navijače koje imamo. Strpljenje je vrlina - napisao je Beckham.

U istom duhu govori i trener Diego Alonso. 

- Realni smo i znamo da moramo puno raditi kako bismo postali bolji. Imamo četiri tjedna za poboljšanje i očekujemo da nam se pridruži nekoliko novih igrača, što bi nam trebalo pomoći da postanemo bolja momčad.

Problemi od početka

Inače, Beckhamov Inter Miami imao je mnogobrojne probleme u svome 'oživljavanju', a David Beckham je i sam priznao kako je skoro odustao od cijele ideje.

Priznao je i dvostruki osvajač MLS-a s LA Galaxyjem da ne bi sve to uspio sam. Prijatelj rođen u Miamiju, poduzetnik, pomogao mu je u realizaciji njegove franšize.

- Jorge Mas je preokrenuo naš put. Ja nisam iz Miamija, ja sam iz istočnog Londona. Ne bih nas nikuda doveo - priznala je legenda engleskog nogometa.

Poduzetnik je sa svojim bratom Joseom Beckhamu pomogao s pregovorima na domaćem terenu kojega Beckham ipak nije tako dobro poznavao.

FILE PHOTO: Bahrain Grand Prix

Želi Luku Modrića?

Kako je prije nekog vremena pisala Marca, Modriću je Becks također spreman poslati ponudu i to s dvostruko većom plaćom od one koju ima u Real Madridu! Među "kraljevima" zarađuje oko 10 milijuna eura neto, bez bonusa i marketinške zarade.

Je li to 20 milijuna eura neto teško je reći s obzirom na visoke poreze u SAD-u na tako veliku zaradu, ali sasvim sigurno radi se o ponudi o kojoj će Modrić, na pragu druge polovice četvrtog desetljeća, morati dobro razmisliti, iako je hrvatski veznjak isticao kako bi volio karijeru završiti u Realu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica