To je to što me zanima!

Ne idu na SP: Vranković je otpisao Perića i Pašalića

Joke Vranković ipak će u Tursku povesti Zorana Planinića, koji se tek počeo oporavljati od lakše operacije koljena, a ne idu Perić i Drago Pašalić
Vidi originalni članak

Dan prije puta u Tursku, gdje u subotu počinje Svjetsko prvenstvo u košarci, hrvatski izbornik Joke Vranković objavio je konačan popis od 12 igrača koje će voditi u Istanbul. Na njemu očekivano nema Pašalića, otpao je i donedavni igrač Zadra Perić.
- Hrvoje je dobro krenuo, ali je zbog problema sa želucem propustio mnogo treninga, a trebao se prilagoditi na ono što se od njega traži u reprezentaciji u odnosu na ono što je igrao u klubu - objasnio je izbornik.
Zoran Planinić, koji nije ni približno 100 posto spreman, ipak će ići u Tursku, baš kao Rok Stipčević. A sve zbog Roka Ukića.
- Zbog njegovih problema s gležnjem morao sam pojačati poziciju razigravača i tu napraviti neku vrstu osigurača. Tako možemo Tomasa i Bogdanovića držati na trojci, a na jedinici kombinirati sa Stipčevićem - kaže Joke.
Za Pašalića se i očekivalo da neće u Tursku. Ionako je bio naknadno pozvan da na treninzima zamijeni Antu Tomića dok je bio ozlijeđen, a na utakmicama ga je Vranković rijetko uvodio.
PUTNICI NA SP:
Roko Leni Ukić, Marko Popović, Rok Stipčević, Zoran Planinić, Davor Kus, Marko Tomas, Bojan Bogdanović, Marko Banić, Krešimir Lončar, Lukša Andrić, Luka Žorić, Ante Tomić

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jure50 25.08.2010.

    koji si ti konj vrankovicu hrvoje perić zabijao prosle godine u zadru 25 koseva po utakmici i ti ga ne zoves sram te bilo

  • 20bucks 25.08.2010.

    Tako je jure, vranković je totalni papak koji pojma nema. Perić bi daleko više pridonjeo nego li će to Planinić. Takvi izgovori koje vranović nudi su priče za malu djecu a planinić koji je propustio veći dio priprema ide samo zbog imena a ne zbog toga što je u mogućnosti pružiti isto kao i prkačin prošle god. Vjerujem da joke osobno zapravo niti nema veze sa tom odlukom da Perić neide a Planinić ide, nego to dirigira netko iz saveza. Nadam se iskreno da će hrvatska doživjet najveće poraze u povijesti i da će nas nabit i tunis i iran, a amerikanci će nas ostavit na -50. To sve želim zbog toga što smo mi bahati preseratori i zato što je sadašnje stanje hrvatske košarke plod vladanja sudačkog lobija koji je srozao hr košarku na dno dna. Vranković je postavljen za izbornika samo zato što je prezelen i kao takav podložan manipuliranju od strane \"vrha\" hrvatske košarke. Tuga i jad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare