To je to što me zanima!

Ne mire se: Alžirci zatražili novu utakmicu s Kamerunom za SP

Utakmicu je sudio gambijski glavni sudac Bakary Gassama, koji je poništio dva pogotka alžirskog reprezentativca Islama Slimanija, prvi u drugom poluvremenu, a drugi nakon završetka regularnog dijela nakon konzultacija s VAR-om
Vidi originalni članak

Alžirski nogometni savez žalio se Fifi tvrdeći da je loše suđenje na utakmici trećeg kola kvalifikacija za plasman na SP protiv Kameruna "iskrivilo rezultat" te je zatražilo njeno ponavljanje.

Alžir se plasirao u treće kolo kvalifikacija za Svjetsko afričko prvenstvo u Kataru kao pobjednik skupine A. Alžirci su u prvom susretu pobijedili 1-0, dok su u drugom susretu Kamerunci slavili 2-1 i kvalificirali se na SP na temelju postignutih golova u gostima.

KONGRES U KATARU Tri reprezentacije suspendirala FIFA, ali ne i Rusiju. Oni poručili: Ne skrivamo se, imamo to pravo PLES LOPTICA Evo gdje možete gledati ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva: Tko će u skupinu s 'vatrenima'?

Karl Toko Ekambi zabio je pobjednički gol za Kamerun u utorak u 124. minuti u alžirskoj Blidi, poslavši tako Alžir kući. Utakmicu je sudio gambijski glavni sudac Bakary Gassama, koji je poništio dva pogotka alžirskog reprezentativca Islama Slimanija, prvi u drugom poluvremenu, a drugi nakon završetka regularnog dijela nakon konzultacija s VAR-om, rekavši da je Slimani koristio ruku.

Predsjednik Alžirskog noogmetnog saveza Sharaf-Eddin Amara podnio je ostavku zbog neuspjeha u kvalifikacijama za SP u Kataru. Alžirski nogometni savez sada traži da Fifa ponovi posljednju kvalifikacijsku utakmicu, za što ne postoji mogućnost jer će se ždrijeb skupina održati danas.

Iz Afrike su se na SP u Kataru plasirali Gana, Senegal, Tunis, Maroko i Kamerun.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare