To je to što me zanima!

Ne može bez Hrvatske: Mamić i Al Nassr dolaze u Međimurje

Ekspedicija iz Saudijske Arabije predvođena hrvatskim stručnim stožerom odigrat će i nekoliko prijateljskih utakmica, a Sv. Martin na Muri tako će nakon Vatrenih ugostiti i vrlo bogati klub iz Riyadha
Vidi originalni članak

Pedesetak članova Al Nassra stiže u nedjelju u Međimurje. Razlog su pripreme za novu sezonu novog kluba Zorana Mamića. U Sv. Martinu na Muri zadržat će se 19 dana kako bi se što bolje pripremili za natjecateljsku sezonu koja počinje 11. kolovoza.

Ekspedicija iz Saudijske Arabije predvođena hrvatskim stručnim stožerom odigrat će i nekoliko prijateljskih utakmica, a Sv. Martin na Muri tako će nakon Vatrenih (seniorske i U-19 reprezentacije) ugostiti i vrlo bogati klub iz Riyada.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • tihitom 07.07.2016.

    Hey Herceg! Kaj lupas gluposti, od kad je Međimurje odbili bilo koga ko nam je došao u goste sa dobrom namjerom?? NIKAD!!NEMA KOD NAS TIRCIDE I BBB... nit tolko lova ne igra ulogu , čak su nam i takvi idioti kak ti dobro došli , samo nemoj lupat gluposti dok si kod nas i sve bude u redu. Pa čovjek želi dojti u Hvatsku a ne u stranu zemlju Hecegovinu. Siguran sam da nit neznas gdje je Međimurje i čisto sumnjam da imate uvjete koje mi tu nudimo, zasluznem teški i marljivim radom sposobnih ludi!! Priredit ćemo njima doček i uvjete koje neće zaboraviti, ne zbog Mamica nego zbog naše navike profesionalnog tada.Ljep pozdrav u susjednu Drzavu Bosnu i Hercegovinu!

  • drbuuf 07.07.2016.

    Joj kada ih cige gore pokradu. :)

  • HercegHrvat90 07.07.2016.

    Zorane veliki si gospodin i postujem te ali ne razumijem zasto dolazis tamo gdje te ne zele vidjeti ? Imamo mi isto ovdje terena u Hercegovini i znas to a tu bi vas narod ugostio kao kraljeve, iskljucivo bas radi tebe. Ako ovo citas razmisli o mojim rijecima, preblizu Zagreba si, a anti navijaci i politicari te nemogu smislit

Komentiraj...
Vidi sve komentare