To je to što me zanima!

Ne priznaje autoritet: Nervozni Lukas umalo zadavio trenera

Dok je izlazio s terena, trener Stale Solbakken prigovorio mu je zbog agresivnog ponašanja, a zbog crvenog kartona nervozni Lukas Podolski uhvatio ga je za vrat
Vidi originalni članak

Herthin Levan Kobiašvili oštro je startao na Lukasa Podolskog i dobio drugi žuti karton. Kölnov kapetan poludio je nakon tog starta i pokušao glavom udariti Gruzijca. Sudac mu je pokazao izravan crveni karton.

Dok je izlazio s terena, trener Stale Solbakken prigovorio mu je zbog agresivnog ponašanja, a nervozni Podolski uhvatio ga je za vrat. Ipak, nakon utakmice danski trener pokušao je obraniti svog kapetana.

- To je smiješno. Kakav crveni, pa to nije bilo ni za žuti - rekao je Solbakken i dodao:

- Žalit ćemo se Savezu.

Podolski sigurno neće igrati idući vikend. Njemački nogometni savez mogao bi ga suspendirati na još nekoliko utakmica zbog agresivnog ponašanja.

Igrači obiju momčadi bili su vrlo nervozni, a sudac je pokazao ukupno tri crvena kartona. Deset minuta prije obračuna Lukasa Podolskog i Levana Kobiašvilija isključio je nekadašnjeg hrvatskog mladog reprezentativca Matu Jajala zbog drugog žutog.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • naruto 12.03.2012.

    koja glupost gledao sam pregled utakmice i čini mi se da je Podolski htio pokazati svom treneru zbog čega je dobio crveni karton iako ganije trebao dobiti

  • Antisa_1 12.03.2012.

    nije istina samo mu je objasnijo sta se desilo na terenu a ostalo je sve laz laz!!!

  • LeopoldBrica 11.03.2012.

    to nije istina. sudija je njemu dao crveni zato sto je on kao uvatio onog kobiashvilija tako. a kad je izlazio on je samo treneru pokazao zasto je dobio crveni. oto je cista glupost da je on htjeo davit trenera. jao tko sve moze biti novinar.!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare