To je to što me zanima!

'Ne treba zamjeriti sucu što je poništio Hajdukov gol u Rijeci'

Jović je generalno sudio dobro. Hajdukov igrač desnom rukom gura protivničkog igrača. Ovaj prekršaj ulazi u sivu zonu gdje se VAR nece uključiti jer je sudac sve vidio, rekao je Mario Strahonja...
Vidi originalni članak

Hajduk i Rijeka su i po treći put ove sezone remizirali, a glavna tema je bila situacija u kojoj je Hajduk zabio gol, ali je sudac Fran Jović svirao faul u napadu i poništio gol. HRT-ovo Oko sokolovo Mario Strahonja smatra kako je njegov kolega dobro postupio.

>>> VIDEO SPORNE SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

- Jović je generalno sudio dobro. Vidi se kako Hajdukov igrač desnom rukom gura protivničkog igrača. E sad, je li to dovoljno za prekršaj... Jović se otpočetka držao svog kriterija i sudio je apsolutno sve. Ovaj prekršaj ulazi u sivu zonu gdje se VAR neće uključiti jer je sudac sve vidio i to se ne može provjeravati VAR-om. Netko će ovo shvatiti drugačije, a u sivoj zoni sucu se daje za pravo da odsudi kako hoće. Ne možemo mu zamjeriti jer je poštivao pravila igre - rekao je Strahonja u emisiji Stadion

Video sporne situacije pogledajte OVDJE.

Domagoj Bradarić ubacio je loptu u peterac, ona je došla do Hamze Barryja koji ju je zakucao u gol. No prema Joviću, Brazilac Jairo napravio je faul na Župariću, iako taj njihov dvoboj nije imao utjecaja na igru i lopta nije išla na Jaira.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • 19.02.2019.

    I on nam je djelio pravdu i takovi kao on i dalje je djele . Nije nikakvo cudo da na cetiri utakmice prve lige HNLa se okupilo samo 3 do 4 tisuce navijaca. Navijaci hoce da gledaju posten nogomet a ne sprdnju.

  • MRAVAC26 19.02.2019.

    Gazda pod povečalom USKOKA,Armada u bojkotu zbog Bišcana,titula izgubljena,i još se vade protiv slabijeg kluba od sebe nepostoječim faulom gdje je poništen čist gol Hajduka !!

  • čoviksjuga 19.02.2019.

    Strahonja je teška smijurija !

Komentiraj...
Vidi sve komentare