To je to što me zanima!

'Ne veseli me baš ambijent u kojem dočekujemo finale Kupa'

Gledali smo ovu utakmicu kroz prizmu finala Kupa, trebala nam je suverena partija. Odradili smo što smo trebali. Imamo vratare koji mogu prelomiti utakmice, kazao je trener Dinama Damir Krznar
Vidi originalni članak

Dinamo je uspješno 'testirao' teren u Velikoj Gorici u posljednjoj generalki uoči finala Kupa. Unatoč tome što su prije dva kola osigurali naslov prvaka, 'modri' su ozbiljno shvatili Goricu te ju pobijedili 3-0 u 35. kolu Prve HNL.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Damir Krznar je opet rotirao, priliku je dao igračima s manjom minutažom kao što su Marko Tolić, Bartol Franjić, Petar Stojanović, a osim Ivana Šaranića, Krznar je večeras priliku dao još jednom junioru, Martinu Baturini, koji je u debiju odigrao posljednjih pola sata.

Oduševio je Mario Gavranović koji je na terenu proveo svih 90 minuta pa se treneru zahvalio s hat-trickom došavši do svog 17. gola u HNL-u ove sezone. Pokazao je da se na njega itekako može računati u finalu Kupa protiv Istre.

- Gledali smo ovu utakmicu kroz prizmu finala Kupa, trebala nam je suverena partija. Odradili smo što smo trebali. Imamo vratare koji mogu prelomiti utakmice, Zagorac će braniti i u finalu Kupa, zato smo ga i stavili u ovoj utakmici - rekao je Dinamov trener Damir Krznar koji je progovorio i o Gavranoviću.

- Htjeli smo ga odmoriti, htjeli smo da izađe ranije, ali kad ga je ovako išlo, ostavili smo ga u igri.

Dinamo je lakoćom sredio Goricu, koja je sve u težoj situaciji što se tiče plasmana u Europu, i pokazao da je u sjajnoj formi uoči finala Kupa u kojem će Dinamo igrati protiv Istre u srijedu u Velikoj Gorici. Iako je sve na prvu bajno i krasno, Krznara neke stvari ipak brinu.

- Ne veseli me ambijent u kojem dočekujemo to finale, ambijent u kojem smo Kup već osvojili, to bi mogla biti zamka. Apeliram na sve, od navijača, javnosti... Puno ćemo još znoja proliti do toga. Čeka nas ozbiljna utakmica - završio je on. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 17.05.2021.

    Pajdo stavi kapu na tu celavu glavu,padaju ti gluposti na pamet!

  • 17.05.2021.

    Dinamo je za tri koplja ispred svih u HNLu

  • 17.05.2021.

    Trgni ekipu

Komentiraj...
Vidi sve komentare