To je to što me zanima!

Nek' ti kušin bude stina: Neuer biciklira od Austrije do Hrvatske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaš Bayerna obožava hrvatske domoljubne pjesme, Thompsona, klapu Intrade, Stavrosa. S društvom vozi od najviše austrijske planine do Lijepe Naše
Vidi originalni članak

Posljednje dane ljetnog odmora Manuel Neuer (36) provodi u bicikliranju od Grossglocknera, najviše planine u Austriji, do Hrvatske. Golman Bayerna potvrdio je to na Instagramu.

Neuer nije sam u tom pothvatu, već ima i društvo. Ako mu je okolica južna Dalmacija, gdje je boravio posljednjih nekoliko godina, radi se o udaljenosti od 700-800 kilometara.

POGLEDAJTE VIDEO: Neuer pjeva Thompsona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Ovako se ja pripremam za novu sezonu. Dobri dečki i vožnja biciklom do Hrvatske! Ajmoooo", napisao je Manuel na Instagramu.

Makarska rivijera česta mu je ljetna destinacija. Tako je u ljeto 2020. biciklom svratio u jednu pečenjaru u Gatima u blizini Omiša, platio turu pića svima, podijelio autograme i fotografirao se za uspomenu.

Koji dan kasnije posjetio je i Trpanj na Pelješcu u oldtimeru Porsche 356 dubrovačkih registracija, pred restoran na kojem su punjene paprike bile na "akciji" platiš tri, dobiješ dvije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaigrao je vaterpolo s bivšim reprezentativcem Nikšom Dobudom, a u opuštenom društvu negdje u okolici Dubrovnika zapjevao Thompsonovu "Lijepa li si", zbog čega su ga njemački mediji skandalozno optužili da "širi fašizam".

Nedugo potom pojavila se još jedna snimka na kojoj Neuer pjeva domoljubnu pjesmu klape Intrade "Croatijo, iz duše te ljubim". Inače, jedzagona od omiljenih pjesama mu je ona Jasmina Stavrosa "Dao bi sto Amerika".

Na Instagramu ga prati više od 11 milijuna ljudi, a kroz koji dan bi tako opet plasirati odličnu reklamu za hrvatski turizam.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Real_Madrid81 06.07.2022.

    Legenda👍

  • Superheroj s Podunavlja 06.07.2022.

    Još samo fali da zapjeva Moja Hercegovina.

  • Čeljo Brtika 06.07.2022.

    Pjeva domoljubnu hrvatsku pjesmu pa da širi fašizam!?? Koji je ovim Nijemcima??

Komentiraj...
Vidi sve komentare