To je to što me zanima!

Nekada najbolji nogometaš na svijetu suspendiran je iz Juvea, a sada je razljutio svoj narod

Nakon karijere stalno se spominjao u aferama, a javnost je zgrozila snimka gdje je pijan u klinču s polugolim djevojkama, a snimljen je i kako pijan tetura ulicama
Vidi originalni članak

Pavel Nedved 2003. godine proglašen je za najboljeg igrača na svijetu. Iako su mnogi mislili da je tada Zlatnu loptu trebao osvojiti Thierry Henry ona je došla u ruke češkog nogometaša koji je te sezone briljirao s Juventusom. U staroj dami je igrao od 2001. do 2009. godine te je ukupno zabio 65 golova. 

Nakon karijere ostao je raditi u talijanskom velikanu. Tamo je bio sve do prošle godine kada je suspendiran zbog financijskih malverzacija. Nije to jedina mrlja koja se veže uz ime Pavela Nedveda.

POTRES U TORINU Juventus u velikoj krizi: Oduzeli mu 15 bodova, Nedved i Agnelli suspendirani iz nogometa!

U posljednjih nekoliko godina imao je nekoliko afera. Rastao se od žene zbog dvostruko mlađe djevojke, a snimljen je i pijan u klinču s polugolim djevojkama i kako pijan tetura ulicama. Sada je razljutio i svoj narod.

Nedvedu je ponuđeno mjesto sportskog direktora reprezentacije, ali on je to odbio. 

- Cijenim ponudu i uvjete koje sam dobio od predsjednika Saveza, kao i pristup tijekom pregovora, ali, nažalost, nakon dugog razmišljanja brojnih konzultacija, odlučio sam da to ne mogu prihvatiti - rekao je Nedved i dodao:

- Nakon mnogo godina izvan Češke, nisam siguran mogu li pomoći češkom nogometu u ovom trenutku. Tim više što zbog raznih obaveza u inozemstvu nisam stalno u Češkoj - zaključio je Nedved.

OPUSTIO SE VIDEO Bivša zvijezda Juventusa u klinču s polugolim djevojkama

Češka i dalje nema izbornika, za Europsko prvenstvo 2024. godine. Nalaze se u skupini s Portugalom i Turskom, a čekaju nekoga iz dodatnih kvalifikacija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ^crni jack 05.01.2024.

    Bravo Medo,samo mazi sve po redu . Tvoja lova tvoja cuna i nemoj iti prek 25.bakice se nek odmaraju za penziju

  • javorovlist 04.01.2024.

    Da je prihvatio, nitko ne bi pisao ovaj clanak.

  • PumaPunku 04.01.2024.

    Boli te tuki pavle, tvoj novac tvoj zivot radi sta zelis... Sve neke moralne vertikale u ovom drustvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare