To je to što me zanima!

Nema Messija, ali ni problema: Barca nastavlja lov za Realom

Danas je odličnu partiju odigrao Frenkie De Jong, koji je prvo zabio, a onda i asistirao za konačnu pobjedu Barcelone. Real je svoje odradio, no ni Katalonci nisu ništa prepustili slučaju
Vidi originalni članak

Lionel Messi propustio je utakmicu 20. kola na gostovanju kod Elchea zbog crvenog kartona, ali Barcelona ni bez najboljeg igrača nije imala poteškoća. Momčad Ronalda Koemana slavila je s 2-0 te nastavila lov za Real Madridom na drugom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO: Camp Nou

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katalonci su očekivano uspostavili dominaciju praktički od samog starta, ali prva šansa stigla je tek u 29. minuti kada je Jordi Alba pokušao. Zaprijetio je i Pedri sedam minuta kasnije, bezuspješno, no Barca je ipak uspjela povesti u prvom poluvremenu.

Nakon ubačaja Braithwaitea na Griezmanna, loptu je nezgodno skrenuo Gonzalez pa je priliku iskoristio Frenkie De Jong i pogodio praznu mrežu.

Elche je mogao šokirati 'blaugranu' u 57. minuti kada je glupost napravio Mingueza predavši loptu Rigoniju, koji je sam izašao pred Ter Stegena. Nijemac je fantastičnom obranom spasio Barcelonu, koja je do kraja povećala prednost.

Prvo je u 83. minuti Tincao mogao riješiti stvar, no odlična reakcija domaćeg golmana zadržala je Elche u igri, međutim kada je šest minuta kasnije De Jong, ovoga puta u ulozi asistenta, poslužio Puiga priča je bila gotova.

Puig je ušao samo minutu ranije pa glavom u prvoj akciji matirao nemoćnog Badiu.

Barcelona je i bez Messija stigla do pobjede te nastavila potjeru za Realom, koji i dalje ima tri boda prednosti.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nogofil 25.01.2021.

    Do kada će taj nogometni slijepc od Koemana ignorirati talent Riki Puiga?

  • Jakka 24.01.2021.

    Atletico ove godine uzima titulu, a nek se Real i Barca ganjaju

  • banalni kanjon 24.01.2021.

    Ma ajde seba lovit zmije.Šta se pobogu blamiraš.Sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare