To je to što me zanima!

'Nema oprosta! Bočkaja ćemo tužiti i tražiti naknadu štete'

Izdaja je to, nego što?! Izdajnik je netko tko dvije noći prije utakmice ode na narodnjački koncert, pije i onda napravi nešto što nije samo incident, već je i na granici prekršaja i zločina, kaže predsjednik NK Osijeka
Vidi originalni članak

Bijesan kao ris bio je predsjednik Osijeka Ivan Meštrović uoči utakmice protiv Slaven Belupa u Gradskom vrtu, prve utakmice nakon što je sad već bivši igrač Osijeka Petar Bočkaj napravio veliku glupost zbog koje je izbačen iz kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zabio se Bočkaj, inače jedan od najboljih igrača Osijeka, pijan automobilom u benzinsku nakon što je boi na konertu Saše Matića. Pokušao je pobjeći s mjesta nesreće, a policija ga je kasnije uhvatila i privela. 

Ispričao se, ali predsjednik Osijeka nema baš nimalo empatije prema igraču koji je ekspresno nakon incidenta izbačen iz kluba.

- Isprike ne prolaze, nema oprosta za Bočkaja. Tražit ćemo naknadu štete od njega. Sustav naših vrijednosti ne trpi takve poremećaje, ne trpi izdaju, ne trpi kukavičluk, ne trpi neprofesionalizam. Ne trpi činjenicu da netko tko je očestalo upozoravan, baci ovakvu ljagu na ugled institucije u kojoj se nalazi. NK Osijek nije niti odgojna, niti korektivna institucija, niti institucija za liječenje ovisnosti - izgovorio je u jednom dahu Meštrović i dodao:

- Izdaja je to, nego što?! Izdajnik je netko tko dvije noći prije utakmice dozvoli sebi otići na narodnjački koncert, cijele noći uživati u alkoholu i onda napraviti nešto što nije samo incident, već je i na granici prekršaja i zločina. To će još utvrditi institucije - rekao je Ivan Meštrović.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Hercero_1 05.03.2019.

    Ovo je pokusaj ubojstva.

  • FASTT 04.03.2019.

    Momak dodi ti u Hajduk pa im pokazi sta znas i koliko mozes odjebi to sve

  • Iban 04.03.2019.

    Bockaj sad se buckaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare