To je to što me zanima!

Nema popusta: Za Modrića ste dali 40 mil., a za Balea ćete 80

Predsjednik Tottenhama Levy poznat je po tome da ni milimetar ne popušta od svog zahtjeva. Sad je pred Real postavio sljedeći - ili 80 milijuna ili ne dolazite po Balea
Vidi originalni članak

Svjestan kako je svojom ‘politikom’ uspio natjerati madridski Real da plati golemih 40 milijuna za Luku Modrića, predsjednik Tottenhama ovaj put je poručio kako ne želi razgovarati o Baleu ne ponude li dvostruki iznos.

Iako je Daniel Levy na sva usta hvalio Luku dok je bio član Spursa, postalo je jasno kako predsjednik Tottenhama smatra da je Gareth Bale barem dvostruko vredniji od našeg reprezentativca.

Dugo je Levy lomio Florentina Pereza, na svaku novu ponudu odmahnuo je rukom, sve dok nije probila granicu od 40 milijuna. Britanski Daily Mail tvrdi kako predsjednik Spursa na krilima Modrićeva transfera ne pristaje ni na cent manje od golemih 80 milijuna eura.

Možda zvuči grubo, ali ispada kako se čelni čovjek londonske momčadi zaista ponaša prema načelu: “Ako sam vam za Modrića mogao uzeti 40 milijuna, mogu i za najboljeg igrača Premiershipa dvostruko”.

A kako stvari stoje, vjerojatno i hoće. Navodno su u Realu već pristali isplatiti spomenuti iznos i tako otkupiti njegov ugovor. Znači li to da Ronaldo sigurno odlazi iz Madrida?

Realu novac nikad nije bio problem i ova dva posla sigurno nisu uvjetovana jedan drugim. No, dolazak Garetha Balea vjerojatno je spas od potpunog rasula u slučaju Portugalčeva odlaska u Manchester ili francuski PSG.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • zver1981 02.03.2013.

    obzirom da su za lukicu dali bar 35 prevec,kompenziraju to i dodaju još 45 i evo ti 80!!

  • elitegroup27 02.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cancer 02.03.2013.

    nece dobiti 80mil ali jedno oko 60mil hoce..svatko vrijedi onoliko koliko je netko spreman platiti..evo nas Modric-cim otisao u Real i napunio dzepove boli njega vise ona stvar za nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare