Obavijesti

Sport

Komentari 94

Nema popusta: Za Modrića ste dali 40 mil., a za Balea ćete 80

Nema popusta: Za Modrića ste dali 40 mil., a za Balea ćete 80
4

Predsjednik Tottenhama Levy poznat je po tome da ni milimetar ne popušta od svog zahtjeva. Sad je pred Real postavio sljedeći - ili 80 milijuna ili ne dolazite po Balea

VIDEO

Svjestan kako je svojom ‘politikom’ uspio natjerati madridski Real da plati golemih 40 milijuna za Luku Modrića, predsjednik Tottenhama ovaj put je poručio kako ne želi razgovarati o Baleu ne ponude li dvostruki iznos.

Iako je Daniel Levy na sva usta hvalio Luku dok je bio član Spursa, postalo je jasno kako predsjednik Tottenhama smatra da je Gareth Bale barem dvostruko vredniji od našeg reprezentativca.

Dugo je Levy lomio Florentina Pereza, na svaku novu ponudu odmahnuo je rukom, sve dok nije probila granicu od 40 milijuna. Britanski Daily Mail tvrdi kako predsjednik Spursa na krilima Modrićeva transfera ne pristaje ni na cent manje od golemih 80 milijuna eura.

Možda zvuči grubo, ali ispada kako se čelni čovjek londonske momčadi zaista ponaša prema načelu: “Ako sam vam za Modrića mogao uzeti 40 milijuna, mogu i za najboljeg igrača Premiershipa dvostruko”.

A kako stvari stoje, vjerojatno i hoće. Navodno su u Realu već pristali isplatiti spomenuti iznos i tako otkupiti njegov ugovor. Znači li to da Ronaldo sigurno odlazi iz Madrida?

Realu novac nikad nije bio problem i ova dva posla sigurno nisu uvjetovana jedan drugim. No, dolazak Garetha Balea vjerojatno je spas od potpunog rasula u slučaju Portugalčeva odlaska u Manchester ili francuski PSG.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 94

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Bayer - Atalanta 0-3: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Bayer - Atalanta 0-3: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad