To je to što me zanima!

Nema predaje: Protiv Slovenije idemo po tu brončanu medalju

Treći put zaredom, treći put u samo godinu dana, Hrvatska je zapela na korak do finala. Beograd, London i Barcelona. No danas će protiv Slovenije igrati za medalju
Vidi originalni članak

Razočarani smo, naravno da jesmo, ali i to je sport. Izgorjeli smo, a i previše smo se potrošili protiv Francuske, govorio je izbornik Slavko Goluža tihim glasom nakon poraza 30-24 u polufinalu SP-a.

Treći put zaredom, treći put u samo godinu dana, Hrvatska je zapela na korak do finala. Beograd, London, sad i Barcelona. Nakon sedam sjajnih pobjeda u nizu, nestalo je “goriva”.

- Čim primiš gol u petoj sekundi, znaš da nešto ne valja... Ali bilo je i puno problema. Evo, Duvnjak je bio iscrpljen, igrao je s temperaturom 37,8. Pa nam se još ozlijedi i Vuković... A još su i Danci kaznili baš svaku našu pogrešku - nabrajao je razloge poraza izbornik Goluža.

I baš je Drago Vuković najveći pehist ovog turnira. Protiv Francuza dobio je crveni već u 47. sekundi, sad je gležanj otišao nakon samo petnaestak minuta.

- Je, opet sam zaje..o - s kiselim smiješkom i ledom na nozi kazao je Drago i dodao:

- Ne znam, jednostavno ne znam što nam se dogodilo. Bez slike, bez tona... Ali stvarno ne znam gdje je problem, i ovaj put, ali i na ta zadnja tri natjecanja. Sve je djelovalo odlično, spustili smo se na zemlju, ali jednostavno nije išlo.

U borbi za broncu Hrvatska će već danas, u 19 sati, igrati protiv Slovenije koja je izgubila od domaćina Španjolske. Umorni su i Slovenci, imaju problema s ozljedama, no nisu opterećeni. Oni su svoje već napravili ulaskom u četvrtfinale. Hrvatska, pak, zna kako se osvajaju bronce. Pa neka osvoje i treću u nizu...

Idi na 24sata

Komentari 229

  • aaerts 26.01.2013.

    razvalimo zloveniju..

  • vida9412 26.01.2013.

    http://youtu.be/ytyzFZ881GE ljudi moji bronca je jako velik uspjeh<3

  • hrvatskadominacija 26.01.2013.

    ma hebeš broncu,ali ajde da prođu radi kladionice

Komentiraj...
Vidi sve komentare