To je to što me zanima!

Nema rezultata, a ni vremena: Kako uopće pratiti utakmicu?

Utakmica rukometnog Eura, rekli biste da sve mora funkcionirati kao po špagi, pogotovo u Austriji. No osnovne stvari poput vremena i rezultata u meču Hrvatske i Bjelorusije nije bilo skoro cijelo poluvrijeme
Vidi originalni članak

Požalili smo se kako je produkcijska kuća koja radi prijenose utakmica Europskog rukometnog prvenstva u prvom kolu usred ogleda Hrvatske i Crne Gore u četvrtak postavila grafiku na kojoj su zastave Bjelorusije i Srbije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispostavilo se da je to još i dobro s obzirom na to što su napravili u drugoj utakmici Hrvatske protiv Bjelorusije u subotu u Stadthalleu.

Naime, od samog početka utakmice apsolutno nikakve grafike nije bilo na ekranima pa su se komentatori, novinari, ali i gledatelji na svakakve načine morali snalaziti da vide koji je rezultat i koliko je vremena prošlo.

HRVATSKA - BJELORUSIJA 31-23 Hrvatska razbila Bjelorusiju i praktički osigurala drugi krug!

Problem očito nije bio za zapisničkim stolom jer se statistika detaljno bilježila na službenim stranicama EHF-a, nije bio ni u RTL-u čiji se komentator ispričavao nekoliko puta u prijenosu, nego u sustavu koji omogućuje da se grafika ispisuje na ekranima.

Problem se riješio tek u 27. minuti, prošlo je gotovo cijelo poluvrijeme.

KAKAV GAF 'Alo, EHF?! Umjesto Hrvatske, stavili da igraju Bjelorusi i Srbi

No nema samo Graz takvih problema, slične su se stvari događale i u Göteborgu, u utakmici Slovenije i Poljske, gdje dobar dio utakmice nije bilo vremena, ali i na drugim utakmicama. Doista neshvatljivo za ovako veliko natjecanje...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • komentator__Luka 11.01.2020.

    nama se odljepjivao pod 2009.

  • dundu 11.01.2020.

    ipak hrvatska pobjeđuje.oj drugovi jel vam žao

  • dundu 11.01.2020.

    kad im tv kuce oderu penale pa nece više korupcijom davati koncesije kojekakvim hoštaplerima

Komentiraj...
Vidi sve komentare