To je to što me zanima!

Nema Ronalda, Juve u raspadu: Empoli do senzacije na krilima bivšeg hajdukovca i dinamovca!

Empoli je u drugom kolu Serie A došao do velike senzacije. Novi prvoligaš je na Allianz stadionu šokirao Juventus (1-0). Jedini gol zabio je Mancuso u prvom poluvremenu
Vidi originalni članak

Ardian Ismajli i Petar Stojanović su do prošle godine bili veliki rivali u dresu Hajduka i Dinama, a večeras su obojica došla do uvjerljivo najveće pobjede u karijeri. Večeri koje će se zauvijek sjećati jer novi prvoligaš ne ruši svaki dan ovog talijanskog diva. 

Povratnik u Serie A Empoli, je u 2. kolu Serie A senzacionalno srušio grogirani Juventus u Torinu (1-0) golom Mancusa! Stara dama imala je dominaciju, ali jalovu dominaciju koja mu ništa nije donijela.

Domaćin je imao 20 udaraca na gol, po statistici se čini kao da je djelovao smisleno i napadači, ali nije bilo tako. Juve je bio bezidejan, Frederico Chiesa je jedini pokušavao, a Massimiliano Allegri je očito mislio da će se Empoli doći braniti. Pogriješio je, nekadašnji drugoligaš postavio se izrazito napadački, a to mu je donijelo i pobjedu. Jedini gol zabio je Mancuso u 22. minuti za veliko slavlje i senzacionalnu pobjedu gostiju. Veliku ulogu u ovome skalpu imao je bivši igrač Hajduka Ardian Ismajli koji je došao iz Spezije te Petar Stojanović koji je stigao na posudbu iz Dinama. Nekoć rivali, a sada suigrači.

I jedan i drugi bili su sjajni. Slovenski reprezentativac neumorno je operirao po desnoj strani i ubačajima tražio suigrače, a Ismajli je bio neprelazan u obrani. Osvojio je četiri zračna duela, imao točnost dodavanja od 94 posto, a imao je i šest od sedam točnih dugih lopti. Sjajna statistika za stopera.

Bez obzira što je tu novi trener, ništa se u Juventusu nije promijenilo od prošle sezone. Igra je prespora uz puno soliranja, previše pretplaćenih igrača koji nisu dorasli tome kvalitetom, a to se itekako osjeti na rezultatima. U prvom kolu 'stara dama' nije uspjela srušiti ni Udinese (2-2), a sada je Empoli ogolio talijanskog diva do kostiju i pokazao sve slabosti. 

I da. Očito problem nije u Cristianu Ronaldo. Talijanski mediji vidjeli su ga kao uzrok Juveovih problema, kao čovjek koji guši igru i atmosferu u momčadi. Portugalca više nema, a kaos u Torinu je sve veći. Za to će netko morati odgovarati. 

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE UŽIVO VEČERAS U 20 SATI:

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 30.08.2021.

    ima jos 37 kola bokte. pa ameri su na olimpijadi u basketu izgubili prvu utakmicu od francuza na kraju osvojili zlato sve pobede zaredom u finalu dobili francusku. jufe ce da osvoji jer je maks najbolji trener sveta a gaynaldo je foler,a ne igrac.

  • pfc 29.08.2021.

    Nista se nije promijenilo od prosle sezone,bezidejni i kriminalno los Juventus,jos je rano ali bit ce tu teskog mucenja..Empoli igrao ko prava ekipa i ubili Juve osim mozda prvih 15 min :) FJ

  • KARL_3 29.08.2021.

    Trebali su Tudora stavit za trenera sad igraju ko stara dama on bi napravio od njih da lete ka bili galebovi😂.

Komentiraj...
Vidi sve komentare