To je to što me zanima!

'Nema sentimenta, ovo je utakmica kao svaka druga'

Reprezentativac Austrije, inače, rođeni Splićanin Ivica Vastić (38) bit će jedan od glavnih aduta domaćina na Europskom nogometnom prvenstvu
Vidi originalni članak

Vastić je najstariji sudionik ovog Eura, no on sam tvrdi kako ga broj godina ne sputava da igra nogomet na najvišoj razini. Potvrđuje to i nagrada za najboljeg igrača Austrije u prošloj sezoni. Ono, što ga, također, neće sputati u utakmici protiv Hrvatske su njegovi korijeni.
- Sentimenti u nogometu ne postoje. Hrvatska je protivnik kao i svaki drugi i nisam posebno motiviran za tu utakmicu. Znam da će biti teška, Hrvatska je uigrana momčad, brza i tehnički sjajna - analizirao je Vastić prvog protivnika Austrije i svoj pristup spomenutom dvoboju.
Inače, Austrijanci koji su krenuli u pomlađivanje momčadi, ne prigovaraju zbog Vastićevog priključenja reprezentaciji. Svjesni su da im njegovo iskustvo može uvelike pomoći, no po tom se pitanju Vastić ne želi isticati.
- Samo sam dio ekipe, ništa više niti manje. Istina, iskusniji sam od njih i to im mogu prenijeti, no svejedno, ja sam samo dio ove reprezentacije - zaključio je najstariji igrač Europskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare