To je to što me zanima!

Nema spavanja: Kerber dobila Dariju Gavrilovu u 3 ujutro...

Angelique Kerber pobijedila je Dariju Gavrilovu i ušla u četvrtfinale Sydneya. Meč je završio u 3.10 ujutro po australskom vremenu. A igrale su dva sata i 37 minuta...
Vidi originalni članak

Čudesan meč odigrale su Ruskinja Darija Gavrilova i njemačka tenisačica Angelique Kerber na WTA turniru u Sydneyu. Kerber je izbacila 20-godišnjakinju koja je na turnir stigla s pozivnicom te se plasirala u četvrtfinale nakon dva sata i 37 minuta igre. No Kerber se dobro namučila protiv 187. igračice svijeta. 

Meč je završio u 3:10 ujutro po australskom vremenu.

REUTERS/PIXSELL

Kerber je kao 9 igračica svijeta bila favoritkinja, sve je upućivalo na to da bi Kerber trebala lako dobiti Gavrilovu. Iste suparnice igrale su i prije tjedan dana u Brisbaneu i Njemica je slavila u drugom kolu. No Gavrilova je očito nešto naučila iz tog poraza. 

Ruskinja je dobila prvi set u tie-breaku. Kerber uzvraća u drugom setu istom mjerom. Nema spavanja. Meč se nastavlja iz 2 u noći po australskom vremenu. U trećem setu Ruskinja je prva "zaspala". Kerber je povela 5-2 i sad je samo trebalo završiti meč. Na kraju 6-7,7-6, 6-3 za njemačku tenisačicu koja je prošla u četvrtfinale.

PIXSELL

WTA Sydney: 

  • Kerber - Gavrilova 6-7, 7-6, 6-3
Idi na 24sata

Komentari 1

  • canistelrooy 13.01.2015.

    evo što su završile tada,nego kome je palo na pamet da počinju u 00:30

Komentiraj...
Vidi sve komentare