To je to što me zanima!

Nema više fušarenja: Bavarci izvukli Robbena iz mirovine

Bayern je pripremio iznenađenje svojim igračima i kao posebnog gosta jednog od treninga uključio Arjena Robbena, koji je od prošlog ljeta nogometni umirovljenik
Vidi originalni članak

Klubovi i dvorane su zatvoreni, treninga za sportaše ondje nema, ali - ima kod kuće!

Netko ima više prostora i resursa za odrađivati ih, netko manje, ali svima je zajedničko da fušarenja nema. Pogotovo otkad su klubovi počeli koristiti aplikaciju i koja funkcionira na bazi video konferencije i kojoj su se sigurno najviše obradovali treneru jer sve imaju na jednom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poput, primjerice, Hansija Flicka koji je sa svojim stožerom u Bayernu koji je čak i pripremio iznenađenje svojim igračima i kao posebnog gosta jednog od treninga uključio Arjena Robbena, koji je od prošlog ljeta nogometni umirovljenik. Robben je prikazivao vježbe, a Boateng, Muller, Neuer i društvo sve pratili.

DO 2023. Kovačev pomoćnik položio test: Flick ostaje trener Bayerna!

U Osijeku, pak, nije bilo specijalnog gost, već je trener Ivica Kulešević sve nadzirao...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kapo 03.04.2020.

    Mogu oni trenirati koliko hoće tjelovježbu ali bez trkačkog treninga i lopte nema ništa za nogometaša. Sve je to malo i ništa.. Kad jednom krenu prvenstva očekujem svako malo neku tešku povredu nekog nogometaša. Nadam se pak da griješim.. Ovo je sve skupa za nogometaše i njihovo tijelo veliki sok!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare