To je to što me zanima!

NEMA VIŠE KARATA Hajduk u 26 sati rasprodao sve ulaznice

Iz kluba su objavili da je do utorka u 19 sati otišlo 26.850 ulaznica i karata više nema u slobodnoj prodaji. Preostale ulaznice su za lanjske pretplatnike koji mogu produljiti pretplatu do srijede u 20 sati
Vidi originalni članak

Na Poljudu bi u četvrtak moglo biti 30.000 navijača! 

Hajduk je objavio da je do utorka u 19 sati prodao 26.850 ulaznica i da karata više nema u slobodnoj prodaji. Preostale ulaznice čuvaju za lanjske pretplatnike koji mogu produljiti pretplatu do srijede u 20 sati. Kad se one pribroje ulaznicama koje su dobili gostujući navijači Brondbyja, dolazimo do brojke od oko 30.000 ljudi.

Preostala mjesta do punog kapaciteta poljudskog stadiona odnose se na ulaz U koji nije u prodaji zbog Uefine kazne, ulaz A koji je rezerviran za gostujuće navijače te sigurnosna mjesta na sektoru B koja i inače nisu u prodaji jer se koriste kao tampon zona između domaćih i gostujućih navijača. Hajduk dočekuje Brondby od 20.30 sati nakon 0-0 u Danskoj u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige.

Dance će u četvrtak dočekati pakao Poljuda, atmosfera u kakvoj igrači danskog kluba nisu navikli igrati. Hajdukova žalba i Uefina odluka o zatvaranju samo jednog ulaza stigla je kao naručena za navijače koji su ni sat vremena nakon službene objave kluba da se ipak igra pred navijačima, pohitali po karte i stvorili redove na Poljudu.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • hrvatska kuna 02.08.2017.

    Ajmo Hajduk,sretno večeras pozzz od Dinamovca!!

  • benitooo 02.08.2017.

    Ljubav se zove imenom tvojim HŽV💪💪💪💪

  • inidlaM 02.08.2017.

    Ruglo

Komentiraj...
Vidi sve komentare