To je to što me zanima!

Nema zime za Livaju! Kapetan Hajduka u kratkim hlačama, sa suigračima prošetao Zagrebom

Dok su njegovi suigrači šetali s kapama na glavi i jaknama, kapetan Hajduka imao je kratke hlače te majicu s kapuljačom tako da ga danas na travnjaku možemo očekivati, doduše kao i uvijek, u ljetnom izdanju
Vidi originalni članak

Nogometaše Hajduka od 17 sati i 30 minuta čeka utakmica 18. kola HNL-a na Kranjčevićevoj protiv Lokomotive, a splitski puleni su dan prije stigli u Zagreb. Za opuštanje su prije utakmice prošetali hrvatskom prijestolnicom na minus dva stupnja Celzijeva, a Marku Livaji očito nije bilo hladno. 

UOČI LOKOMOTIVE Bili se Zagreb grad: Invazija na Kranjču, Hajduk pobjedom ide po drugu adventsku svijeću!

Dok su njegovi suigrači šetali s kapama na glavi i jaknama, kapetan Hajduka imao je kratke hlače te majicu s kapuljačom tako da ga danas na travnjaku možemo očekivati, doduše kao i uvijek, u ljetnom izdanju. 

Podsjetimo, nogometaši Hajduka ovaj put s klupe neće imati podršku Lovre Kalinića koji je ostao u Splitu zbog problema s listom, ali će zato jesenski prvaci elitnog ranga hrvatskog nogometa imati glasnu podršku s tribina jer je stadion rasprodan te neće biti prodaje ulaznica na dan utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • zagorac2 09.12.2023.

    ma tko je... letvu, vas i vas jajduk

  • Ivan Subasic 08.12.2023.

    🤣🤣🤣 pajceki na rubu zivcanog sloma jer im najbolji igrac i najveci Hrvatski klub seta po gradu i jos pola grada navija za njih 💪🏻!!!

  • dugiara30 08.12.2023.

    Jesu li prošetali namom🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare