To je to što me zanima!

Nemate ulaznice za Euro? Ima i druga opcija! 'Vatreni' će se u Hrvatskoj gledati na otvorenom

Udruga hrvatskih navijača Mi Hrvati objavila je kako će organizirati javno gledanje utakmica Hrvatske na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu i na Kolur-Zvončacu u Splitu
Vidi originalni članak

Luka Modrić će za dva mjeseca vrlo vjerojatno i posljednji put odjenuti hrvatski dres i pokušati s 'vatrenima' osvojiti jedinu medalju koja mu nedostaje, a to je ona s Europskog prvenstva.

Hrvatsku ovog ljeta očekuje nastup na Euru u Njemačkoj gdje će se osjećati kao doma. Interes je ogroman, ali nisu svi uspjeli ugrabiti vrijedni papirić za utakmice 'vatrenih'. Naše reprezentativce bodrit će desetak tisuća navijača, a za one koji neće u Njemačku postoji i alternativa. Grickanje noktiju od nervoze i uživanje u majstorijama naših reprezentativaca pod otvorenim nebom.

Dva mjeseca uoči početka nogometne groznice, udruga hrvatskih navijača Mi Hrvati objavila je kako će organizirati javno gledanje utakmica Hrvatske na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu i na Kolur-Zvončacu u Splitu. U planu je i Osijek, ali zasad još nema potvrde. Kako god, sve je spremno za novo vruće ljeto s 'vatrenima'!

Hrvatska svoj put na Euru započinje 15. lipnja protiv Španjolske u Berlinu. Četiri dana kasnije čeka nas Albanija u Hamburgu, dok ćemo grupnu fazu zaključiti 25. lipnja protiv Italije u Leipzigu. 
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • komentator/Luka 14.04.2024.

    bar bude fino ljeto kak smo navikli a ne ono u kataru po zimi užas

Komentiraj...
Vidi sve komentare