To je to što me zanima!

Nemoguće! Španjolka izvela najveći preokret u povijesti...

Španjolka tenisačica je u kvalifikacijama za turnir u Budimpešti izvela vjerojatno i najveći preokret u povijesti ženskog tenisa! Gubila je na dva poena od poraza, a onda osvojila deset uzastopnih gemova
Vidi originalni članak

Mnogi bi se tenisači/tenisačice na 6-0, 5-0 i 30-0 u korist protivnika jednostavno predali i pustili još ta dva poena za kraj agonije, neki bi doslovno predali poput Janka Tipsarevića, no ne i Marina Bassols Ribera (263.)!

IZGUBILI U DRAMI Mektić i Pavić otkrili za koga će navijati u finalu: Pivo? Ma, sad nam je potrebno nešto jače...

Španjolka tenisačica je u kvalifikacijama za turnir u Budimpešti izvela vjerojatno i najveći preokret u povijesti ženskog tenisa! Bila je na samo dva poena od poraza, a na koncu slavila protiv Bjeloruskinje Julije Hatouke s 0-6, 7-5, 6-4.

Nevjerojatna Španjolka prvo je u drugom setu uzela sedam uzastopnih gemova, a potom s nova tri u trećem došla do deset. No, kao što to u ženskom tenisu biva, došlo je do nove drame, Bjeloruskinja je stigla na 4-4, no na koncu je Ribera s dva gema zaključila meč.

ANALIZA FINALA WIMBLEDONA Đoković je apsolutni favorit, ali ako mu netko može pomrsiti planove - to je 'ludi' Australac

Za ulazak u glavni ždrijeb borit će se sa domaćom predstavnicom Fanny Stollar (375.)

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kolikojesati 10.07.2022.

    Samo u ženskom tenisu je to moguće

  • domo 10.07.2022.

    Sad bi trebalo provjeriti kakve su uplate bile vezane uz taj meč pa bi onda brzo došli do preokreta...

  • Nameless 10.07.2022.

    Moguće moguće! I set bez izgubljenog poena (Shvedova- Errani u Wimbledonu), a ovo je pohvalno što ste Tipsarevića spomenuli. On i sunarodnjak mu Troicki su bili jako podli igrači skloni sumnjivim radnjama na terenu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare