To je to što me zanima!

Nenad Kljaić: Koga briga za Kiru, važno je pobjeći Dinartu

Jesu li bolji ili lošiji? U obrani su bili bolji s Perom, u napadu su možda malo bolji s Kirom, misli trener Nenad Kljaić o današnjem protivniku Zagreba Ciudad Realu
Vidi originalni članak

Nakon ispadanja od Barcelone u osmini finala prošlosezonske Lige prvaka, oglasio se Zoran Gobac:
- Evidentno je da Balić i Lazarov ne funkcioniraju dobro zajedno. Znači, jedan od njih morat će otići. Odlasku je bliži Kiro Lazarov.
A kad Gobac nešto kaže, tako i bude. Javio se Ciudad Real i Kiro je završio u Španjolskoj. U “svoj” Zagreb vratit će se u subotu.

- Nije Lazarov ključ, neka slobodno zabije deset komada. Važnije nam je da naš napad uspije zaobići Didiera Dinarta. On i golmani njihovi su ključni igrači - rekao je trener Zagreba Nenad Kljaić, kojemu se nikako nije razgovaralo o Lazarovu.
Na svako pitanje o njemu kolutao je očima.                                                                                                                                             - O Lazarovu se piše sve najljepše, stalno se ističe da je najbolji strijelac Lige prvaka. A naše desne vanjske proziva se smetalima. Vidjet ćemo na utakmici je li to baš tako - kaže Kljaić dodavši kako se ne zamara dvama porazima od Ciudada prošle sezone.

- Te me utakmice ni najmanje ne zanimaju, tad nisam bio trener. Gledali smo ih i proučavali samo u ovosezonskim utakmicama - istaknuo je Kljaić.
A to je logično. U odnosu na prošlu godinu, u Ciudadu nema više našeg Metličića, Francuza Fernandeza i Argentinca Gulla, a stiglo je nekoliko novih igrača.

- Jesu li bolji ili lošiji? U obrani su bili bolji s Perom, u napadu sumožda malo bolji s Kirom - misli Kljaić. Zagreb već tri godine nije pobijedio veliku španjolsku ili njemačku momčad...                                                                                                          - Možemo prekinuti taj niz - uvjeren je Neno.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare