Obavijesti

Sport

Komentari 0

Nenad Kljaić: Koga briga za Kiru, važno je pobjeći Dinartu

Nenad Kljaić: Koga briga za Kiru, važno je pobjeći Dinartu
1

Jesu li bolji ili lošiji? U obrani su bili bolji s Perom, u napadu su možda malo bolji s Kirom, misli trener Nenad Kljaić o današnjem protivniku Zagreba Ciudad Realu

VIDEO


Nakon ispadanja od Barcelone u osmini finala prošlosezonske Lige prvaka, oglasio se Zoran Gobac:
- Evidentno je da Balić i Lazarov ne funkcioniraju dobro zajedno. Znači, jedan od njih morat će otići. Odlasku je bliži Kiro Lazarov.
A kad Gobac nešto kaže, tako i bude. Javio se Ciudad Real i Kiro je završio u Španjolskoj. U “svoj” Zagreb vratit će se u subotu.

- Nije Lazarov ključ, neka slobodno zabije deset komada. Važnije nam je da naš napad uspije zaobići Didiera Dinarta. On i golmani njihovi su ključni igrači - rekao je trener Zagreba Nenad Kljaić, kojemu se nikako nije razgovaralo o Lazarovu.
Na svako pitanje o njemu kolutao je očima.                                                                                                                                             - O Lazarovu se piše sve najljepše, stalno se ističe da je najbolji strijelac Lige prvaka. A naše desne vanjske proziva se smetalima. Vidjet ćemo na utakmici je li to baš tako - kaže Kljaić dodavši kako se ne zamara dvama porazima od Ciudada prošle sezone.

- Te me utakmice ni najmanje ne zanimaju, tad nisam bio trener. Gledali smo ih i proučavali samo u ovosezonskim utakmicama - istaknuo je Kljaić.
A to je logično. U odnosu na prošlu godinu, u Ciudadu nema više našeg Metličića, Francuza Fernandeza i Argentinca Gulla, a stiglo je nekoliko novih igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jesu li bolji ili lošiji? U obrani su bili bolji s Perom, u napadu sumožda malo bolji s Kirom - misli Kljaić. Zagreb već tri godine nije pobijedio veliku španjolsku ili njemačku momčad...                                                                                                          - Možemo prekinuti taj niz - uvjeren je Neno.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu