To je to što me zanima!

Neobjavljene snimke: Chisora i Whyte se tukli i nakon 'presice'

Bitno je napomenuti da ovaj meč neće biti za titulu britanskog teškaša! Chisora je dobio dvogodišnju suspenziju zbog bacanja stola, koja će stupiti na snagu ako napravi i najmanji novi prijestup
Vidi originalni članak

Danas su u javnost puštene dosad neobjavljene snimke 'zagrijavanja' za boksački spektakl koji nas čeka u subotu, 10. prosinca. 'Zagrijavanje' koje se nastavilo nakon kobne presice i gađanja stolovima.

Britanski boksač Dereck Chisora (32) je na zadnjoj "presici" uoči meča na riječi svojeg protivnika Britanca Dilliana Whytea (28) i njegova trenera Marka Tibbsa odgovorio stolom koji je podigao i bacio ga na njih. Tibbs je nakon toga uzeo mikrofon sa stola i bacio ga prema Chisori.

>> Krš i lom na 'presici': Dignuo je stol i bacio ga na protivnika

No danas je otkriveno da su se stvari nastavile nakon presice i nisu bile nimalo prijateljski nastrojene. Chisora i Whyte su se potukli, a razdvajali su ih svi prisutni.

Bitno je napomenuti da ovaj meč neće biti za titulu britanskog teškaša! Chisora je dobio dvogodišnju suspenziju zbog bacanja stola, koja će stupiti na snagu ako napravi i najmanji novi prijestup, kažnjen je s 25 tisuća funti i još pet tisuća dodatnih troškova.

Odbor za kontrolu Britanskog boksačkog saveza povukao je odobrenje da se meč održi za naslov prvaka. Meč će se i dalje održati pod okriljem WBC-a.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gladijator 09.12.2016.

    Chisora je imao česte ispade na vaganjima i konferencijama, jedan takav je imao sa ludim Haye-m.

  • walter75 09.12.2016.

    Djeco moja,sve namjesteno...show business...money..money...must be funny...

Komentiraj...
Vidi sve komentare