To je to što me zanima!

Neozbiljan stoper: Barca lovi trofej, a Pique je na mobitelu

Kamera je Gerarda Piquea uhvatila tijekom drugog poluvremena na katalonskom Superkupu. Pique se zabavljao na mobitelu. Barca je osvojila trofej nakon penala
Vidi originalni članak

Barca je pobijedila Espanyol i osvojila katalonski Superkup. Alen Halilović debitirao je za prvu momčad , a zajedno s Rakitićem donio je Barceloni trofej. Barca je bila bolja 5-3 nakon penala , a obojica hrvatskih igrača zabila su s bijele točke.

Španjolski mediji primijetili su neozbiljno ponašanje Gerarda Piquea. Stoper Barce zabio je na asistenciju Luisa Suareza da bi ga trener, kao i Suareza, zamijenio na poluvremenu. Kamera je uhvatila Piquea kako se igra na mobitelu bez previše želje da baci pogled na teren gdje se njegova momčad bori za trofej.

Pique je bio kritiziran nakon prvog El Clasica sezone u kojem se malo igrao golmana. Preko njega je Real zabio iz penala, a to mu nije prvi put da u El Clasicu ispada smiješan. Njegove igre u zadnje vrijeme nisu bajne , a Španjolci pišu kako je Barca dobila tri ponude, sve tri s Otoka (Manchester United i Manchester City te Chelsea), no s trenutnom Piqueovom formom, u to je zaista teško povjerovati.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • superdejan 01.11.2014.

    treba provjerit listić :D

  • senator 01.11.2014.

    stvarno trebaš imati propuh u glavi da šalješ ponude za ovog klauna

  • liberal 01.11.2014.

    popeo se na mobitel....e pismenosti moja ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare