To je to što me zanima!

Nesretni Argentinac: Del Potro neće igrati na Australian Openu

Argentinski tenisač Juan Martin Del Potro (30) objavio je u ponedjeljak da neće nastupiti na prvom grand slam turniru sezone Australian openu, koji počinje 14. siječnja
Vidi originalni članak

Juan Martin Del Potro, peti igrač svijeta, još nije zaliječio ozljedu desnog koljena zbog koje nije nastupio ni na završnom ATP Mastersu u studenome i neće nastupiti u Australiji. 

- Moj oporavak teče jako dobro i uskoro ću opet igrati. No, nažalost, ne i na Australian Openu - napisao je Argentinac na svom twitter-profilu. 

Del Potro i nije dosad imao previše uspjeha u Australiji, dvaput je u Melbourneu stizao do četvrtfinala i to je jedini grand slam turnir na kojem nije igrao barem polufinale. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nijetebriga 04.01.2019.

    Steta, a hoce li Nole igrati na Aust.open? Danas ga je R.Bautist Agut pomeo u tri seta-puko ko kokica u drugom setu tako da je svoj frust izlomio na reketu, typisch Nole.. Prava uzivancija za gledati kako Spanjolac igra tennis, od prve do zadnje mec lopte Bautist-a se nije predavao-Cilkan bi se predao nakon prvog seta.. dok se Agut krece ko Puma elegnatno a vreba svaku loptu ko Lux... Sutra u finalu cemo ga gledati sa T.Berdych.. bit ce interesantan mec...

  • 01.01.2019.

    ovaj mali na slici iza njega je ball boy vec jedno 15 godina

  • LebronJordan23 31.12.2018.

    Scheiße

Komentiraj...
Vidi sve komentare