To je to što me zanima!

Nestao u 45 minuta: Wawrinka je Čiliću dao samo dva gema

Prvi hrvatski reket odigrao je najlošiji meč ove godine izgubivši u drugom kolu Mastersa u Monte Carlu od Stanislasa Wawrinke 6-0, 6-2. Ispao je za 45 minuta
Vidi originalni članak

Marin Čilić se u srijedu poslijepodne oprostio od ATP Mastersa u Monte Carlu u drugom kolu na neslavan način uvjerljivo izgubivši od Stanislasa Wawrinke.

Aktualni osvajač Australian Opena i treći nositelj 'otpuhao' je Međugorca sa zemljanog terena za samo 45 minuta igre svladavši ga s uvjerljivih 6-0, 6-2.

Iz rezultata je vidljivo da Čilić nije imao nikakve šanse protiv Švicarca, koji se nije morao previše ni mučiti. Prvi hrvatski reket odigrao je najlošiji set ove sezone ubacivši samo 37 posto prvog servisa, dok na drugom servisu nije osvojio nijedan poen (0/10).

U drugom setu Čilić je tek malo popravio igru što mu je bilo dovoljno za samo dva gema. Međugorac je ostao na dvije pobjede u osam međusobnih mečeva.

Wawrinka u trećem kolu igra protiv Almagra.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • robert borić 20.04.2014.

    ovaj čilić dok ne počne bogesat i razbijat rekete ništa od njega,on ko mrtvo puhalo,osjećaj je bio dobar,hahahaha

  • Pao i ustao. 17.04.2014.

    bravo kralju!

  • arsenal 19 16.04.2014.

    Uvijek se nadam pobjedi protiv top 10 igrača,ali to se dogodi rijetko.Psiha je najveći problem kod njega i manjak samopouzdanja.Ipak,to je jedan meč,sretno u nastavku sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare