To je to što me zanima!

Nestao u 90 sekundi: Povjetkin razbio Kubanca Mikea Pereza

Povjetkin je desnicom poslao Kubanca u svijet snova. Ovaj se nakratko probudio, ali noge su mu bile klimave. Ubrzo nakon toga opet je zaspao u ringu u Moskvi...
Vidi originalni članak

Aleksandar Povjetkin duže je izlazio u ring nego što je proveo vrijeme u njemu tijekom borbe protiv Mikea Pereza u Moskvi.

Ruski boksač nakon samo 90 sekundi borbe podigao je ruke u zrak. Kubanac je bio drugi put na podu i sudac je prekinuo borbu u ruskoj prijestolnici.

Povjetkin je prvo desnicom poslao Kubanca u svijet snova. Ovaj se nakratko probudio, ali nije baš odavao sigurnost da može normalno hodati. Ubrzo nakon toga ponovno je pao i tu je bio kraj. Pobjeda Povjetkina, 28. u karijeri.

Samo je Vladimir Kličko uspio dobiti Aleksandra Povjetkina, koji ima 28 pobjeda u 29 mečeva. Kličko je slavio protiv ruskog boksača u listopadu 2013. godine.

Ovom pobjedom Povjetkin je dobio šansu izazvati prvaka WBC kategorije Deontaya Wildera koji je neporažen u 33 meča, a od toga je 32 puta slavio nokautom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • strmi007 23.05.2015.

    samo 90s

  • AntiMamic1 23.05.2015.

    kako ga je izuo mene zabolilo dok gledam i jos se lik digne a drugi šus dobro da iz ringa nije izletio strasno,kad gledas sve si mislis di taka grdosija tako moze past a ovaj mu glavu otkinuo skoro svaka cast Kubancu sto se digo uopce a Rusu svaka cast njega su sa brda skinuli dok je drva ruso sjekirom

  • biberrr 23.05.2015.

    Prvi desni direkt ga je dobro načeo,a kratki kroše 15 sekundi kasnije dokrajčio. Povetkin izgleda fizički sve jači,izgleda da je nabio još mišića i udara sve snažnije. Nadam se da ćemo opet gledati njegov meč sa Kličkom jednog dana,to je momak koji bi i Klička mogao skinuti u budućnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare