To je to što me zanima!

Nesuđeni hrvatski olimpijac na sparinzima s Joshuom: Već su me pitali da ostanem duže...

Petar Milas me je preporučio jednom Joshuinom menadžeru. Čuo sam se s njim preko Instagrama, nakon čega smo ostali u kontaktu, objasnio je Milun kako je dospio u ring s najboljim teškašem svijeta
Vidi originalni članak

Marko Milun propustio je Olimpijske igre u Tokiju budući da je na kvalifikacijskom turniru u Parizu izgubio od Britanca Frazera Clarkea, koji ga je porazio i 2017., no on je svejedno ušao u ring s boksačem koji posjeduje IBO, WBA, IBF i WBO pojas u teškaškoj kategoriji, Anthonyjem Joshuom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doduše, na sparinzima, ali i to se piše, a o iskustvu kojeg je dobio i još će dobiti, nije potrebno ni pisati... Čim je dobio poziv, Milun se uputio za Sheffield gdje se Joshua priprema za meč protiv Oleksandra Usyka koji je na rasporedu 25. rujna ove godine.

- Petar Milas me je preporučio jednom Joshuinom menadžeru. Čuo sam se s njim preko Instagrama, nakon čega smo ostali u kontaktu. Trebao sam ići u Englesku na meč s Alenom Babićem, ali oni su me zvali i kupili mi kartu da dođem dan ranije pa odradim dva sparinga ovaj tjedan. Danas odlazim Babiću na meč pa se ponovno vraćam u Sheffield nakon meča. Ponovno na sparing. Dogovorio sam dva tjedna, ali već su me pitali da ostanem duže - objasnio je za Fight Site kako je dospio na sparinge s trenutačno najboljim teškašem svijeta. 

NOVI MEČ 'Savage' Babić opet u ringu: Ne dolazim boksati, već uništavati

O Britancu koji je 2017. šokirao svijet nokautiravši Vladimira Klička imao je samo lijepe riječi.

SIJEVNUO KROŠE TURČINA VIDEO Nokautiran u 15. sekundi: Težak poraz Miluna u Bugarskoj

- Joshua mi je ostavio sjajan dojam. Jako normalan dečko, kao mi iz kluba. Ne glumi niti se ponaša kao da je važniji jer je svjetski prvak. Zadovoljan sam sa svime. Imamo super uvjete, dobili smo sve što nam treba - zaključio je Milun.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Kragujevačka Institucija Baka Prase Legenda! 06.08.2021.

    Samo se vi drzite tih kvazi sparinga i izmisljotina, dok Srbija razvaljuje na olimpijskim igrama u borilackim sportovima. Jos jedan podsetnik da smo vas stigli po broju ukupnih medalja a sticemo vas i po broju zlatnih a vrlo verovatno i premasiti 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Hvala ti Boze sto sam Srbin

Komentiraj...
Vidi sve komentare