Sport

Komentari 73

VIDEO Nokautiran u 15. sekundi: Težak poraz Miluna u Bugarskoj

VIDEO Nokautiran u 15. sekundi: Težak poraz Miluna u Bugarskoj

Milun je u četvrtfinalu turnira u Sofiji izgubio od Turčina Mehmetcana Isika prekidom u prvoj minuti. Sudac je procijenio da Marko ne može nastaviti iako su ga iz njegova kuta uvjeravali da je s njim sve u redu

Marko Milun (24) prije nekoliko je dana doznao kako će jedini moći predstavljati Hrvatsku u superteškoj kategoriji na Olimpijskim igrama u Tokiju jer je zbog pandemije korona virusa otkazan svjetski kvalifikacijski turnir koji se trebao održati u Parizu.

No pripreme za europske kvalifikacije u Londonu ni za njega ne idu dobro. U četvrtfinalu međunarodnog turnira Strandja u Sofiji u Bugarskoj izgubio je od Turčina Mehmetcana Isika na samom početku prve runde.

Milun je krenuo aktivnije u meč i pokušavao otvoriti gard protivnika kad je ostavio otvoren prostor Turčinu za desnicu koju ovaj nije propustio. Krošeom je oborio hrvatskog boksača na tlo.

Iako se Milun brzo pridigao i ispratio sudačko odbrojavanje, on nije dopustio nastavak meča. Dosta su prosvjedovali iz Markova kuta, ali promjene odluke nije bilo. Ljutiti hrvatski boksač na kraju nije htio ni pozdraviti Isika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci