Obavijesti

Sport

Komentari 12

'Savage' Babić opet u ringu: Ne dolazim boksati, već uništavati

'Savage' Babić opet u ringu: Ne dolazim boksati, već uništavati

'Nažalost po Bennetta, mislim da će ovo biti još jedna borba koja će trajati maksimalno dvije ili tri runde. Nokautirati ću ga', jasno je poručio naš Alen 'Savage' Babić (30, 7-0-0) prije nove borbe koja ga čeka u subotu

VIDEO

Sedam nokauta u sedam borbi, niti jedna borba nije otišla dalje od treće runde, a niti ovaj puta nećete gledati nešto drukčije. Mark Bennett će osjetiti 'Savagea', znam da ga se boji. Kada me pogleda u oči, znat će da je u pravoj borbi. Ne dolazim boksati, dolazim uništavati protivnike, rekao je neporaženi hrvatski boksač Alen 'Savage' Babić (30, 7-0)  u najavi subotnjeg meča protiv Britanca Marka Bennetta (7-1).

'Gladijator' opet prkosi svima: Babić ni pet mjeseci nakon operacije isprebijao Chambersa
'Gladijator' opet prkosi svima: Babić ni pet mjeseci nakon operacije isprebijao Chambersa

Podsjetimo, ozljeda ramena oduzela mu je nekoliko mjeseci u 2021. godini, trenirao je žestoko i krvario svaki dan na treningu kako bi što prije vratio prijašnju formu. Da je opet onaj stari, pokazao je kad je 'projurio' kroz Damiana Chambersa (11-2) i stigao do sedme pobjede u karijeri nokautom u trećoj rundi.

A sad ga čeka novi izazov u vidu borca koji je posljednji meč imao u prosincu 2019. godine kada je u istoj večeri odradio čak tri borbe. 

- To je ono što radim u ringu, ono što 'Savage' radi. Dvije godine ljudima govorim da sam ja drukčiji tip borca. Nije bitno koliko težim, mogu se boriti u cruiserweight, bridgerweight ili teškoj kategoriji, nije me briga. Ja sam pravi borac i želim da me takvim i pamte. Ne znam tko je taj Bennett, uistinu ne znam. Rekli su mi da je velik. To je sve što trebam znati, još jedan div kojeg ću nadvladati. Čuo sam da ima šest ili sedam pobjeda, a jednu ili niti jednu nokautom. Kako može ući u ring sa 'Savageom' dok ima takav omjer? - rekao je 'Savage'.

Bennetta je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio, mnogo puta spominjani u kontekstu Babića, Nick Webb (33, 17-2), a Britanac se vraća nakon duže pauze.

Pokretanje videa...

Alen Babić i Ebanie Bridges 01:20

- Ovdje sam zbog borbe. Odradit ćemo meč i to je to. Ne gajim negativne osjećaje ka njemu, ne mogu reći da ne simpatiziram tipa. Očito je kako on priča puno sranja o meni, no to je njegov način na koji se želi prodati. Ja ne obavljam posao na taj način, no čini se kako je kod njega obratno. Ako ste gledali neku od mojih borbi, vidjeli ste da sam vjerojatno isti tip borca kao Babić. Naći ćemo se na sredini ringa i razmjenjivati ćemo udarce. Neću napraviti korak unatrag i to vam obećavam s rukom na srcu. Bit će ovo dobra borba. Gledao sam neke od njegovih borbi i nekoliko puta bio je uzdrman. Mislim da ima određene mane - rekao je Bennett pa pojasnio na što točno misli:

- Smatram kako imam određenu prednost nad njegovim prijašnjim protivnicima. Prije svega, imao sam sedam tjedana za pripremu i svih sedam tjedana trenirao sam jako u dvorani. Reći ću vam iskreno, dolazim se potući. Neću se pojaviti tamo samo zbog novca. Imat ćemo dobar obračun. Znam da je on odradio sedam borbi i da mu dobro ide. Međutim, smatram kako on svojim protivnicima nije dao dovoljno vremena za pripremu. Nemojte me krivo shvatiti, mislim da je njegova vrijednost dobra te će moje dionice masivno porasti kada ga pobijedim - zaključio je.

Meč je na rasporedu u subotu, 7. kolovoza, a Alena ćemo moći gledati u večernjim satima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani