To je to što me zanima!

Neuer u dresu Hajduka s pivom u ruci uživa na hrvatskoj obali

Poznato je da Manuel Neuer obožava Hrvatsku koju nerijetko odabire kao ljetnu destinaciju. Nasmijani Neuer dobro se provodi u društvu Hrvata, a ako ga pitate za fotografiju sigurno vas neće odbiti
Vidi originalni članak

Njemački reprezentativac Manuel Neuer (36), koji inače brani mrežu minhenskog Bayerna, posljednje dane ljetnog odmora proveo je biciklirajući od najviše austrijske planine pa sve do 'Lijepe naše'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija nasmijanog Neura u dresu Hajduka i s pivom u ruci uz koju su 'nogometne ikone' napisale: 

"Manuel, vrijeme je!"

Neuer je i prethodnih godina boravio u Hrvatskoj, a makarska rivijera česta mu je ljetna destinacija. U ljeto 2020. godine biciklom je svratio u jednu pečenjaru u Gatima u blizini Omiša, platio turu pića svima, podijelio autograme i fotografirao se za uspomenu.

Iste je godine Toni Tapalović, trener golmana Bayerna, krstio sina Emanuela, a upravo je Neueru pripala čast da mu bude kum. Na krštenju je  bio i tadašnji trener Bayerna Hansi Flick i legendarni njemački golman Jens Lehmann. 

Neuer godinama odmara u Hrvatskoj gdje apsolutno uživa, a svojom pristupačnošću oduševljava sve mještane. Uvijek popriča sa svima, pristane davati autograme kao i fotografirati se s obožavateljima. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 11.07.2022.

    Mom Hajduku treba na ponos biti kad ovakvih budemo igrali i bili u egalu. Na ponos ne treba biti kad se raskalaseni i razbijeni od alkohola i vrucine,uslikaju u dresu nama voljenog kluba. Svaki pametan navijac ce se sloziti sa tim.

  • Real_Madrid81 11.07.2022.

    Sve ok samo drugi put obuci dinamov dres!

  • Real_Madrid81 11.07.2022.

    Ova ima gorji glas od bacicke😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare