To je to što me zanima!

Čerišev nije smio igrati: Real zbog gluposti ispada iz kupa?

Denis Čerišev nije smio igrati protiv Cadiza zbog kartona. U Realu su to shvatili na poluvremenu. Moglo bi biti prekasno. Osasuna je zbog toga bila izbačena iz kupa
Vidi originalni članak

Real Madrid bez glavnih zvijezda slavio je 3-1 kod Cadiza u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja. No pobjedu "kraljeva" zasjenio je nevjerojatan propust madridskog kluba zbog kojeg bi mogao biti drastično kažnjen.

Denis Čerišev zabio je već u trećoj minuti, ali upravo je Čerišev jedan od razloga mogućem izbacivanju Reala iz kupa. Rus uopće nije smio igrati protiv Cadiza. Čerišev je lani je u dresu Villarreala dobio žuti karton u kupu i morao je odraditi jednu utakmicu suspenzije. Španjolski AS donosi službeni dokument koji to dokazuje.

Realu je to nekako promaknulo i Benitez je mladog Rusa stavio u igru od prve minute. To su shvatili čak i navijači Cadiza koji su u jednom djelu utakmice počeli skandirati: "Čerišev ne smije igrati, mi smo prvaci".

Cadiz je nakon utakmice najavio hitan sastanak s čelnicima Reala i delegatom, piše GoalReal je kod Cadiza stigao bez Ronalda, Balea, Modrića...  Kovačić je bio na klupi, a ušao je od prve minute drugog dijela upravo umjesto Čeriševa

Čini se kako je i Benitez na poluvremenu shvatio što se događa, ali moglo bi biti prekasno. Prošle sezone zbog ovakve situacije iz natjecanja je izbačena Osasuna, hoće li za Real vrijediti druga pravila?

Kup kralja:

  • Cadiz - Real 1-3 (Marquez 88 / Čerišev 3, Isco 66, 74)
Idi na 24sata

Komentari 102

  • Gandalf06 03.12.2015.

    Utakmica mora biti registrirana 3:0 za Cadiz i igrač suspendiran na rok od 2 do 10 utakmica, ali ne vidim ni najmanji razlog za izbacivanje Reala iz Kupa.

  • Marko Pejić 03.12.2015.

    ne pise se čerišev nego cheryshev

  • Frenkyy 03.12.2015.

    Definitivno ih treba izbacit iz natjecanja i podjelit par otkaza u "administraciji" kluba koja košta ko Sulejmanov harem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare