To je to što me zanima!

Nevjerojatno: Juventus daje 150 mil. € i dvojicu za Pogbu?!

Planiraju još dati Aarona Ramseyja i Adriena Rabiota od kojih su oba došla - prošlo ljeto. Rabiot se nije uspio nametnuti u Sarrijev sastav, a Ramsey je, kao i u Arsenalu, imao problem s ozljedama
Vidi originalni članak

Kako prenose talijanski mediji, Juventus navodno planira ponuditi 150 milijuna eura Manchesteru Unitedu za dovođenje Paula Pogbe.

No to nije sve! Uz to, planiraju dati i dva druga vrhunska veznjaka - Adriena Rabiota i Aarona Ramseyja

O odlasku Pogbe iz Uniteda priča se već jako, jako dugo, a Gazzetta dello Sport prenosi kako je 'stara dama' razradila plan za dovođenje svoje bivše zvijezde.

U tom planu nalaze se oba ovoljetna pojačanja u veznom redu. Rabiot se nije uklopio u momčad, a spominjao se u kontekstu odlaska u Everton i Arsenal, no do toga nije došlo, a Ramsey je upravo iz Arsenala i došao, no problemi s ozljedama zaustavile su njegovo nametanje u novoj momčadi.

Tuttosport javlja kako bi Pogba volio otići nazad, a njegov agent Mino Raiola dodao je ulja na vatru:

- Volio bi se vratiti, Italija je njegov drugi dom. Pričao sam s Nedvedom o puno stvari između ostalog i o Pogbi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Exterminator 16.02.2020.

    Budalaštine ništa drugo , ok meni je u stvari Pogba ok kao igrač za razliku od većine , polivalentan je može igrat na svakom mjestu zna zabit lijevom i desnom trči ko antilopa ali kuda su cifre otišle u 3 mečke

  • 15.02.2020.

    Ako nista drugo United ce se spasitTo im je najveca greska u povijesti kad su kupili greska,klaun a tolike pare bacili,ako ovo prodje preporodit ce se,em su vratiti novce em se rijesili tereta.

  • PredragKišurek 15.02.2020.

    Bože te u čuvaj ne vrijedi više ni 20 Mil.Pranje novca mafija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare