To je to što me zanima!

Nevjerojatno! Lloris ne mora ni na operaciju, tri mjeseca pauze

Llorisova ozljeda na utakmici s Brightonom izgledala je stravično, ali nekih teških lomova na kraju ipak nije bilo. Tottenham predviđa da bi se Francuz treninzima mogao vratiti početkom naredne godine
Vidi originalni članak

Igrala se tek treća minuta subotnje utakmice na 'Falmeru', Brighton je poveo 1-0, a Tottenhamov golman Hugo Lloris primio gol pa - stravično zaurlao.

Tribine su zanijemile, ukazivanje pomoći Francuzu trajalo je i trajalo da bi na kraju bio iznesen s terena u agoniji, a pri ruci liječnicima bila je i boca kisika. Prvi dojam: lom ruke.

No, ispalo je da jest strahovito neugodno, ali ipak nije tako stravično kako se na prvu činilo. Sami Spursi u ponedjeljak predvečer obavijestili su navijače i sportsku javnost o najnovijem stanju:

- Hugo je iščašio rame, a nakon dodatnih pretraga utvrđeno je kako je naš kapetan pretrpio oštećenje ligamenata ramena i ne očekujemo da se treninzima vrati do kraja ove godine, ali kirurški zahvat neće biti potreban! Llorisovo je rame imobilizirano i pred njim je sad razdoblje i oporavka, naravno pod budnim nadzorom naših liječnika - obavijestili su iz Tottenhama.

Tri mjeseca pauze i svjetski prvak iz Rusije i finalist Lige prvaka mogao bi opet među vratnice! 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SnakeFarmer 08.10.2019.

    Sad ce jos dublje potonuti luzerski spursi, trebalo je napraviti smjenu momcadi, a Pocettino otici u drugi klub, vidi se iz aviona zasicenost igraca. Kako ne bi jbt koliko godina vec gube svaki trofej na koji stave ruku haha

  • pacovikozec 07.10.2019.

    Kazu iz 24 sata da je lom bio stravican a sad netreba niti na operaciju! Hm..

  • Jay Culter 07.10.2019.

    Ma bit ce i on prije oporavljen hormon rasta cini cuda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare