To je to što me zanima!

'New York, New York...' Stiže li i Ronaldinho među Red Bullse?

Nekadašnji najbolji nogometaš svijeta Ronaldinho raskinuo je ugovor s Atlético Mineirom i u pregovorima je oko dolaska u američku momčad New York Red Bulls
Vidi originalni članak

New York postaje grad istinskih nogometnih zvijezda. Nakon Thierryja Henryja i Tima Cahilla u Red Bullsima te Franka Lamparda u novoosnovanom New York Cityju, crvenim bikovima trebao bi se priključiti i Ronaldinho, dvostruki osvajač Fifine nagrade za najboljeg nogometaša svijeta.

Ronaldinho je s 34 godine raskinuo ugovor s Atlético Mineirom i spreman je za prelazak u MLS, tvrdi kineska agencija Xinhua. Njegov brat Roberto Assis pregovara s čelnicima kluba oko plaće i uvjeta.

Pravila američke lige dozvoljavaju trojicu igrača iznad tzv. salary capa, a u momčadi su trenutno Henry i Cahill iznad crte.

U bogatoj karijeri Ronaldinho je igrao za Grêmio, PSG, Barcelona, Milan, Flamengo i Atlético Mineiro. Iz Europe je otišao prije četiri godine.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • denis-zg 01.08.2014.

    Da mi ga upoznat i pružit mu ruku! Legenda :-))

  • Venucci 01.08.2014.

    da se bar vrati u europu, carobnjak sa loptom

  • NIKE 01.08.2014.

    Svaka mu čast na odličnim 2 sezonama koje su možda jedne od najboljih u nogometnoj povijesti ali ga njegov vijek trajanja sprječava da bude najbolji za sva vremena . Šteta je što ga nećemo moći gledati u LP gdje bi i u poznim godinama znao napraviti majstoriju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare