To je to što me zanima!

Nexe u Našicama igra povijesnu utakmicu: Dočekuje jake Dance

Imamo već iskustva ove sezone sa Skandinavcima, ali dobro ćemo se pripremiti. Ono što smo gradili tijekom cijele sezone ćemo probati naplatiti, kazao je trener Nexea Branko Tamše
Vidi originalni članak

Nexe danas od 20.45 igra najveću utakmicu u svojoj povijesti. Na domaćem terenu će ugostiti danski GOG Gudme u borbi za završni Final Four turnir ovogodišnjeg izdanja EHF Europske lige. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uoči prve četvrtfinalne utakmice trener Branko Tamše rekao je da će im podrška navijača svakako značiti, a istu će sigurno imati s obzirom na to da se za nadolazeći susret traži ulaznica više. 

- Na naše znanje i sreću smo u Europi i čeka nas favorit Lige. Momčad u kojoj ima puno danskih, norveških i islandskih reprezentativaca. Igraju tipični skandinavski rukomet. Brz i atraktivan. Imamo već iskustva ove sezone sa Skandinavcima, ali dobro ćemo se pripremit. Ono što smo gradili tijekom cijele sezone ćemo probati naplatit. Ne sumnjam u podršku navijača te pozivam sve da dođu u Našice - kazao je Tamše. 

Nexe je do četvrtfinala došao pobjedom protiv Eurofarm Pelistera s 22-21 (11-11) te su s ukupnih 51-47 izborili plasman među osam najboljih momčadi u drugom po snazi europskom klupskom natjecanju. 

Nakon dvomeča s berlinskim Füchseom u travnju 2018. godine, Nexe  je ostao bez Final Foura. Osam pogodaka viška iz prve utakmice koja je odigrana u Našicama nije bilo dovoljno za prolaz, a nedostajao im je samo jedan gol. Četiri godine kasnije imali su novu priliku dohvatiti samu završnicu 'male Lige prvaka' i tako napraviti još jedan veliki iskorak na europskom planu. 

Danski Gudme, koji se bori za naslov prvaka Danske, u Našice dolazi na krilima pobjede protiv Bjerringbro/Silkeborg s 33-30.
Uzvratna utakmica četvrtfinala igra se u Gudmeu 3. svibnja. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 26.04.2022.

    Jel prenosi Hrt??Nakon dugo godina imamo predstavnika u europskom natjecanju,a mjesec je travanj!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare