To je to što me zanima!

Neymar i Messi srušili Celtu, Valdes izgubljen na 6 mjeseci?

Barcelona je nakon velike pobjede u El Clasicu ostvarila jednu rutinsku, protiv Celte 3-0 s dva gola Neymara. No Katalonci su izgubili Valdesa, koji je potrgao ligamente
Vidi originalni članak

Nakon što su u fantastičnom El Clasicu u golijadi srušili Real Madrid na Santiago Bernabeuu proteklog vikenda, nogometaši Barcelone uspješno su nastavili ponovo oživljenu utrku za naslov u Primeri.

Katalonci su u 30. kolu Primere bez poteškoća riješili Celtu Vigo na Nou Campu 3-0 i bar do utakmice Seville i Real Madrida (22h) su zasjeli na vrh lige.

Barca je pitanje pobjednika riješila već u prvih pola sata igre kad su poveli 2-0 golovima Neymara u 6. i Messija u 30. minuti. U nastavku utakmice konačni rezultat postavio je Neymar svojim drugim golom u 67. minuti.

Teška ozljeda koljena: Valdes odigrao posljednju utakmicu za Barcelonu?

No pobjeda je imala svoju cijenu, a najskuplje je platio golman Barcelone Victor Valdes, koji je morao napustiti igru u 24. minuti. Valdes je pri jednom hvatanju lopte krivo doskočio te se teško ozlijedio. Prema prvim prognozama, nesretni je golman potrgao križne ligamente na koljenu zbog čega mu prijeti pauza od čak šest mjeseci.

Obistine li se crne prognoze, Valdes će propustiti Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a večerašnja utakmica mogla bi mu biti posljednja u dresu Barcelone, jer mu na ljeto istječe ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • UsTaSa_3 27.03.2014.

    barcelona ce biti prvak al namjesteno je to

  • đuro kojotovski 27.03.2014.

    sinoć se vidjelo koliki utjecajna Barceloninu igru ima don Andres.. u prvom poluvremenu je dijelio dubinske lopte kao na pladnju, razigravao, bacao protivničke igrače na pod, dok u drugom poluvremenu nema ničeg od tog, dapače, Celta je bila opasnija drugo poluvrijeme i to jer se Andres grijao na klupi..

  • tomy_zg_1 27.03.2014.

    Znaci nazalost tako se Vlades oprasta od svoje Barcelone, nadam se da bude produzio ugovor jer kolko god imao kikseva ipak ih je tolko puta i spasavao, i cestitke Barci sad opet ovisite samo o sebi na putu do pobjednika prvenstva :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare