To je to što me zanima!

'Neymar je šup*ina dana. A za to vrijeme predsjednik šuti...'

Brazilski odvjetnik za ljudska prava Augusta de Arrude Botelha oglasio se na društvenim mrežama povodom Neymarovog petodnevnog tuluma koji broji 500 uzvanika. Obrušio se i na Bolsonara
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš odlučio je usred pandemije korona virusa napraviti podzemni disko u vili, a na tulum koji je počeo u petak i traje do utorka, pozvao je 500 ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zadnja stvar o kojoj brine je više od 700 tisuća zaraženih u Brazilu i u ovome trenutku je to jedna od pogođenijih zemalja u svijetu. 

Neymara pandemija nije spriječila da organizira korona party za vrijeme blagdana u svojoj velebnoj vili u Rio de Janeiru.
Igrač PSG-a za svoje je goste osigurao baš sve, od hrane, pića i pjevača.

Iako je naredio da se svima oduzmu mobiteli na ulasku u disko kako ne bi procurile eksplicitne fotografije na društvenim mrežama, kritike su počele stizati na račun Neymarovih Instagram objava.

ORGANIZIRAO KORONA-PARTY Neymarov party u Brazilu: Dao napraviti podzemni disko u vili, 500 ljudi partija pet dana...

Najžešću kritiku dobio je od poznatog odvjetnika za ljudska prava iz Brazila, Augusta de Arrude Botelha.

"Trofej za idiota dana ide Neymaru i njegovom petodnevnom tulumu. A nije se proslavio ni predsjednik Bolsonaro koji cijelo vrijeme šuti. Zapamtite, on je šup*ina dana", napisao je Botelha na Twitteru, a objavu je lajkalo preko 11 tisuća ljudi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Šumarko 27.12.2020.

    I ja sam imao za badnjak feštu, u čemu je problem?

  • 27.12.2020.

    Neymar je i pijan bolji od 70% igrača....

  • Pra&vica 27.12.2020.

    Bravo...to je pravi primjer, posebice mladim sportasima, uzornog sportskog zivota, nadasve skromnog i ljudski osjecajnog za ovo tesko vrijeme u kojem se nalazimo...zapravo prava mjera za postovanje prema zivotu i zajednici opcenito...jednostavno, bravo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare